Over ClubDisplay

ClubDisplay bestaat uit een sterk toegewijd team van verschillende disciplines

Wij zijn een full-service creatief Digital Signage bureau

ClubDisplay is een full-service creatief Digital Signage bureau gevestigd in het hart van Noordwijk. Naast onze passie voor ontwerp en communicatie, zijn wij gespecialiseerd in Digital Signage (narrowcasting).

Meer mogelijkheden vindt u onder Expertises. Wij adviseren graag over de voor u meest geschikte oplossing.

Specialisten in Digital Signage

Als specialisten in Digital Signage (narrowcasting) bieden wij een unieke manier om de aandacht van uw klanten te vangen. Met ClubDisplay Narrowcasting Software kunt u zelf makkelijk en snel content creëren en beheren. U kunt zowel centraal als decentraal aansturen wie waar en wanneer bepaalde content te zien krijgt.

Waar zijn wij goed in?

Hotel Smart IPTV

Ons Hotel SMART IPTV-systeem biedt een groot aantal functies die zijn ontworpen en ingericht voor uw hotel.

Digital Signage

ClubDisplay biedt de meest gebruiksvriendelijke software voor narrowcasting via LG webOS, Samsung Tizen, Raspberry Pi, Android en geïntegreerd besturingssysteem van LG, Samsung en Philips (SoC).

Instore Sales Kiosk

Met een Instore Sales Kiosk brengt u uw gehele online assortiment en bestelgemak naar de fysieke winkel.

Ons team

Jacques Brinkman en Barry Verheul zijn ervaren ondernemers en de initiatiefnemers van ClubDisplay. Barry heeft een grafische/technische achtergrond terwijl Jacques een commerciële achtergrond heeft.

Jacques en Barry zijn ClubDisplay begonnen met de ambitie om verenigingen en stichtingen te ondersteunen om hun advertentie-inkomsten te optimaliseren. Wij bieden een uniek advertentieconcept dat hen in staat stelt tot wel € 10.000,- per jaar extra advertentie-inkomsten te genereren. Daarbij ondersteunen we verenigingen, stichtingen en adverteerders maximaal. Zo helpen we adverteerders met de vormgeving van hun advertentie en kunnen zij, zonder verdere kosten, zo vaak van advertentie wisselen als ze willen. Voor verenigingen en stichtingen geldt dat als zij zorgen voor een stopcontact en internet, wij de rest doen. Zonder dat het ze een cent kost!

Jacques Brinkman

Jacques Brinkman

Eigenaar

Telefoon: +31 6 81 28 26 62

Barry Verheul

Barry Verheul

Eigenaar

Telefoon: +31 6 22 31 47 40

Share This