Over ClubDisplay

ClubDisplay bestaat uit een sterk toegewijd team van verschillende disciplines

Wij zijn een full-service creatief Digital Signage bureau

ClubDisplay is een full-service creatief Digital Signage bureau gevestigd in het hart van Lisse. Naast onze passie voor ontwerp en communicatie, zijn wij gespecialiseerd in Digital Signage (narrowcasting).

Meer mogelijkheden vindt u onder Expertises. Wij adviseren graag over de voor u meest geschikte oplossing.

Specialisten in Digital Signage

Als specialisten in Digital Signage (narrowcasting) bieden wij een unieke manier om de aandacht van uw klanten te vangen. Met ClubDisplay Narrowcasting Software kunt u zelf makkelijk en snel content creëren en beheren. U kunt zowel centraal als decentraal aansturen wie waar en wanneer bepaalde content te zien krijgt.

Waar zijn wij goed in?

Hotel Smart IPTV

Ons Hotel SMART IPTV-systeem biedt een groot aantal functies die zijn ontworpen en ingericht voor uw hotel.

Digital Signage

ClubDisplay biedt de meest gebruiksvriendelijke software voor narrowcasting via LG webOS, Samsung Tizen, Raspberry Pi, Android en geïntegreerd besturingssysteem van LG, Samsung en Philips (SoC).

Instore Sales Kiosk

Met een Instore Sales Kiosk brengt u uw gehele online assortiment en bestelgemak naar de fysieke winkel.

Ons team

Zoekt u een echte partner op het gebied van narrowcasting? Dan mogen we met gepaste trots zeggen: ‘U heeft ‘m gevonden!’

Bij ons kunt u terecht van A tot Z! We leveren niet alleen apparatuur of een softwarepakket. Bij ClubDisplay kunt u elk onderdeel voor uw narrowcasting systeem krijgen: een echte one-stop-shop.

ClubDisplay streeft daarom elke dag naar het zijn en blijven van een betrouwbare leverancier in de digital signage industrie. Samen met onze professionals en onze strategische partners zo een totaalconcept aan signoplossingen bieden.

Alles bij ClubDisplay draait maar om één ding: uw communicatie. We zetten niet alleen ons beste beentje voor vóórdat u voor ons gekozen heeft. Juist ná de bezegeling van onze samenwerking begint ons echte werk.

Elke dag houden wij uw narrowcasting systeem in de gaten, adviseren u over uw content (of maken het zelfs) en zorgen ervoor dat uw
boodschap luid en duidelijk overkomt.

Het versturen van een boodschap is nooit het probleem, ervoor zorgen dat uw doelgroep luistert wél. Wij zijn graag uw partner in uw
narrowcasting project.

Share This