Innovatieve Gastvrijheid

Htel Amstelveen - Cobraspen Groep

Introductie: Cobraspen Groep

Cobraspen Groep is een vooraanstaande speler in de vastgoedsector, bekend om zijn innovatieve benadering en hoogwaardige projecten. Met een focus op het creëren van unieke en inspirerende leef- en werkomgevingen, streeft Cobraspen Groep ernaar om een blijvende impact te maken in de vastgoedmarkt. Hun portfolio omvat een diverse reeks van projecten, variërend van commercieel vastgoed tot luxe residentiële complexen.

Het Project: Htel Amstelveen

In nauwe samenwerking met Cobraspen Groep heeft Club Display een uitzonderlijk project gerealiseerd in Htel Amstelveen. Als een toonaangevend extended stay hotel, biedt Htel Amstelveen een thuis weg van huis voor haar gasten, met een focus op comfort, gemak en een hoogwaardige gastervaring.

Uitdaging

Cobraspen Groep benaderde Club Display met de uitdaging om een geavanceerde en gastvrije sfeer te creëren in Htel Amstelveen. Het doel was om niet alleen hoogwaardige accommodaties te bieden, maar ook een moderne, technologisch geavanceerde omgeving waar gasten zich direct thuis voelen.

Oplossing

Club Display heeft 280 LG 50-inch Hospitality TV’s geïnstalleerd in Htel Amstelveen, elk voorzien van Chromecast-functionaliteit. Deze op maat gemaakte oplossing stelt gasten in staat om naadloos hun eigen content te streamen, waardoor een gepersonaliseerde entertainmentervaring wordt geboden. Van het bekijken van favoriete shows tot het delen van vakantiefoto’s, de gasten hebben volledige controle over hun kijkervaring.

Daarnaast heeft Club Display de complete look and feel van de displays ontworpen, waarbij de focus lag op gebruiksgemak en toegang tot essentiële informatie over het gebouw en de faciliteiten. Van lokale restaurantaanbevelingen tot informatie over nabijgelegen attracties, de gasten kunnen gemakkelijk navigeren en profiteren van alles wat Htel Amstelveen te bieden heeft.

Resultaten

Dankzij de samenwerking tussen Cobraspen Groep en Club Display heeft Htel Amstelveen een nieuwe standaard gezet voor gastvrijheid en comfort. De integratie van geavanceerde technologieën en doordachte ontwerpelementen heeft geresulteerd in een uitzonderlijke gastervaring, waardoor gasten zich direct thuis voelen.

Conclusie

Het project bij Htel Amstelveen illustreert de kracht van samenwerking tussen Cobraspen Groep en Club Display om innovatieve oplossingen te leveren die de norm verleggen in de vastgoed- en hospitalitysector. Door te blijven streven naar uitmuntendheid en het omarmen van nieuwe mogelijkheden, blijft Cobraspen Groep een leider in zijn branche, terwijl Club Display blijft innoveren en inspireren met op maat gemaakte oplossingen voor elke klant.

Hebben wij uw interesse gewekt?