Gebruiksvriendelijke software voor narrowcasting

ClubDisplay biedt de meest gebruiksvriendelijke software voor narrowcasting via LG webOS, Samsung Tizen, Raspberry Pi, Android en geïntegreerd besturingssysteem van LG, Samsung en Philips (SoC). Een standaard internetverbinding volstaat.

Maak contact, verleid en informeer

Communicatie met uw gasten eenvoudig gemaakt met Otrum Narrowcasting.

ClubDisplay biedt de meest gebruiksvriendelijke software voor narrowcasting via LG webOS, Samsung Tizen, Raspberry Pi, Android en geïntegreerd besturingssysteem van LG, Samsung en Philips (SoC). Een standaard internetverbinding volstaat.

Massacommunicatie is uit…Digital Signage is helemaal in!

Massacommunicatie is uit. Digital Signage (narrowcasting) is in. Via net zoveel beeldschermen als u wilt zendt u uw doelgroep uiterst gerichte en dynamische marketingboodschappen. Hiermee speelt u in op marktkansen. Precies op de plek en exact op het tijdstip waar uw doelgroep is. ClubDisplay levert voor uw Digital Signage (narrowcasting) ongelooflijk flexibele, gebruiksvriendelijke en tegelijkertijd ongekend voordelige software! Otrum Digital Signage software wordt momenteel op meer dan 600 zakelijke locaties in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië gebruikt door verschillende end-users.

Onze diensten voor uw totaalproject

ClubDisplay is de all-in-one oplossing voor uw digitale schermcommunicatie.

Installatie

Professionele apparatuur

Onze mensen zorgen voor een perfecte installatie van het volledige systeem. We gebruiken enkel kwalitatieve hardware zodat een optimale lifetime gegarandeerd wordt.

Training

Digital Signage in eigen beheer

Onze gebruiksvriendelijke software maakt het makkelijk om de content op de schermen zelf te beheren. Zo bent u niet afhankelijk en is de content altijd up-to-date.

Content

Afgestemd op uw doelgroep

Beheer zelf de inhoud van uw schermen, of doe een beroep op onze diensten om periodiek content aan te leveren. Uw schermen zijn steeds up to date en bevatten de nodige info.

Maatwerk

Afgestemd op uw behoefte

De mogelijkheden zijn eindeloos. Van entertainment en nieuws, social media tot informatieverstrekking. De juiste informatie op het juiste moment.

Design

Een aantrekkelijke look-and-feel

Het oog wil ook wat. Onze designers gaan aan de slag met uw huisstijl en ontwerpen een aantrekkelijke interface die de boodschap op een duidelijke manier weergegeven.

Support

Tot u dienst

Onze specialisten staan voor u klaar bij het beheer van uw digitale signage oplossing, technische vragen en om (bijkomende) trainingen te geven.

Bereik uw gasten, door het hele bedrijf.

Deel de juiste boodschap op het juiste moment.

Consistente berichtgeving met uw branding.

Genereer inkomsten via in-house verkooppromoties.

ROI door uitsluiting van printkosten.

Verminder het gebruik van papier en drukkosten.

Real-time weerberichten, nieuws en luchthaven informatie.

Geïnstalleerd op meer dan 600 locaties.

Intuïtieve drag and drop Digital signage software.

Otrum Digital Signage is een zeer overzichtelijk ‘drag and drop’ digital signage of narrowcasting pakket dat bestaat uit een ontwerp- en een beheermodule.

Met de ontwerpmodule kunnen templates worden ontworpen en met de beheermodule kan de inhoud hiervan eenvoudig worden aangepast.

In de templates kunnen alle soorten informatie worden getoond zoals afbeeldingen, filmpjes, tickers en externe content zoals Youtube, Twitter, websites etc. Meerdere templates kunnen als een presentatie worden getoond, al dan niet op geprogrammeerde tijden.

De presentaties kunnen in geheel of in categorieën via één of meerdere media players worden uitgezonden. De verschillende gebruikers kunnen toegang krijgen tot de verschillende modules, templates, playlists of players.

Keuze hardware

Onze Digital Signage software kan worden geïnstalleerd op door Otrum gecertificeerde hardware. De software kan worden geïnstalleerd op display’s met een System on Chip (SoC). Ook kunt u gebruik maken van displays met een Android processor. U kunt ook kiezen voor een Pre-installed Rasberry Pi 3 player. In ieder geval bent u in deze keuze helemaal vrij. Mocht u twijfelen of niet weten wat in uw geval de beste oplossing is neemt u dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Beheermodule

De beheermodule van Otrum Digital Signage bestaat uit een aantal menu items: slides, playlist en schedules. Door de eenvoudige opzet van deze menu items kunnen in een handomdraai nieuwe items worden aangemaakt of bestaande gedupliceerd.

Schema bediening

Otrum digital signage werkt met schema’s. In het Content Management System (CMS) vindt u een duidelijk overzicht van al uw schermen. Elk scherm kunt u toewijzen aan een groep en elke groep heeft z’n eigen schema en agenda functie. Hier kunt u eenvoudig instellen welke afspeellijsten op welke schermen moeten verschijnen. U kunt afspeellijsten laten herhalen of uw schermen uit of aan zetten op van tevoren bepaalde tijdstippen. Dit werkt allemaal kinderlijk eenvoudig, duidelijk en overzichtelijk.

Multi level scheduling

Met Otrum digital signage kunt u centraal een ongelimiteerd aantal displays en players beheren, groeperen, gebruikers toevoegen en toewijzen aan players/categorieën, samengestelde presentaties tonen, gecreëerd door (meerdere) medewerkers op verschillende niveau’s.

Gebruikersrollen

ClubDisplay heeft een uitgebreide beheermodule waar in uw werknemers of collega’s verschillende rollen kan geven. Hierdoor kunt u ook met meerdere werknemers soepel in het systeem blijven werken. U kunt bijvoorbeeld de baliemedewerker toegang geven tot een aantal specifieke slides, afspeellijsten en/of schema’s. Dit is handig als u, als hoofdkantoor of als administrator, er voor wil zorgen dat bepaalde slides altijd worden getoond. Uw medewerker kan slides toevoegen aan de afspeellijst zonder dat uw slides per ongeluk verdwijnen. Dit noemen we samengestelde afspeellijsten. U bent er altijd van verzekerd dat uw slides worden afgespeeld maar het gebruik van Otrum Digital Signage blijft toch flexibel.

Beveiligde login

Het spreekt vanzelf dat Otrum Digital Signage beveiligd is, namelijk met wachtwoorden. Elke gebruiker in het systeem heeft z’n eigen gebruikersnaam en wachtwoord. U als adminstrator kunt deze wijzigen, maar de gebruiker kan dit ook zelf wijzigen. Afhankelijk van de rol die u toewijst aan de gebruiker heeft de gebruiker hierin verschillende mogelijkheden.

Koppelingen

Uw bestaande systeem of applicatie kan naadloos aangesloten worden op Otrum Digital Signage. Middels ons CMS kunt u uw eigen applicaties integreren in de door u gemaakte presentatie. Een database koppelen en tonen is hierdoor perfect uit te voeren. Delen van bijvoorbeeld uw bestaande website tonen is zelfs kinderlijk eenvoudig: U voert het adres van een website in en selecteert welk gedeelte u wilt laten zien. Zo heeft u in een handomdraai een website geïntegreerd in uw digital signage uitzending.

HTML5 technologie

Otrum Digital Signage maakt gebruik van HTML5 technologie. HTML5 is een zeer transparante en wijdverbreide codetaal en Otrum Digital Signage is hierdoor toekomst bestendig. Het geeft ongekende mogelijkheden met name in de aansluiting op andere systemen; alles wat u op het internet ziet is hierdoor eenvoudig op uw schermen te tonen. Heeft u een mooie klok gezien op internet, een mooie film, een dia-show? U kunt dit eenvoudig integreren in uw templates in Otrum Digital Signage.

Toegang tot het CMS

Upload, beheer en plan uw afbeeldingen, tekst en video’s online, waar u ook bent.

Onbeperkt inloggen

Nodig collega’s, leveranciers of externe partners uit hun content op uw schermen te publiceren.

Onbeperkte opslag

Met een cloud-based opslagoplossing hebt u onbeperkte opslag.

Veilige verbinding en hosting

Zeer veilige en stabiele service.

Training

Minimale training nodig. Installatiehandleiding, gebruikershandleiding en online naslagwerk worden meegeleverd.

Ondersteuning

Professionele online ondersteuning in heel Europa, het Midden-Oosten, Afrika & Azië.

Server-onderhoud

Wij beheren back-end servers, service, redundancy en reguliere back-ups.

Software-updates

U ontvangt alle toekomstige software-updates, automatisch geïnstalleerd.

Real-time weerbericht, wayfinding en luchthaven informatie.

Voor wie is onze Software?

ClubDisplay Digital Signage Software kan haar weg vinden in alle denkbare digital signage toepassingen. Denkt u hierbij aan alle mogelijke branches, van een retailer, tot een onderwijsinstelling of een corporate met vestigingen over de hele wereld. Ook specifieke oplossingen zoals bijvoorbeeld digitale menuborden, bewegwijzering of interactieve touchscreens zijn mogelijk. In principe werken wij met dealers en distributeurs maar ook eindgebruikers adviseren wij natuurlijk graag. Samen kijken we naar hoeClubDisplay Digital Signage Software voor u de beste oplossing kan bieden. Neem gerust contact met ons op wanneer u meer wilt weten.

VOOR WELKE BRANCHES?

Advertising

Horeca & Hotel

Overheid

Corporate communication

Onderwijs

Bewegwijzering

Cultuur & entertainment

Retail

Digitaal menubord

Gezondheidszorg

Sport & Leisure

Outdoor signing

ClubDisplay 

Narrowcasting prijzen

Klanten betalen een all-in maandbedrag voor ons abonnement, inclusief software updates en volledig support.

Onze Digital Signage platform staat garant voor een zorgeloze toepassing in een publieke openbare ruimte. Neemt u contact op voor een passende offerte.

Share This