De Bonte Koe kiest voor ClubDisplay

De oplossing van ClubDisplay biedt adverteerders en gebruikers ongekende mogelijkheden.

Alleen het beste voor De Bonte Koe.

Voor De Bonte Koe / SV Voorhout, hebben wij een op maat gemaakt narrowcasting systeem met eigen server, cliënt en aansturing naar een 48″ Public Display ontwikkeld. Onze narrowcasting oplossing is gemakkelijk online te beheren. Zo kunt u via elke browser, smartphone of tablet uw inhoud toevoegen of bewerken.

Daarom koos De Bonte Koe voor digital signage via de software van ClubDIsplay. Niet alleen voor een mooie weergave van hun te lekkere aanbiedingen, ook om het zichzelf gemakkelijk te maken.


Supergebruiksvriendelijke software

Onze software hoef je niet zelf aan te schaffen, maar ontvang je als een licentie (SaaS). Wij zorgen voor de installatie, onderhoud en het beheer. De software blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid. Meerdere mensen kunnen in een aparte werkruimte aan een uitzending kunnen werken. Zonder enige grafische of technische kennis kun je alleen of met anderen campagnes opzetten en programmeren.

Template design

Ons design-team creëerde diverse templates, voor alle mogelijke toepassingen. Deze zijn door het team van de Bonte Koe zelf te beheren.

Hebben wij uw interesse gewekt?