Chromecast oplossing voor Bernardus Lodge

De ultieme streaming ervaring voor hotelgasten

Voor Bernardus Lodge hebben wij alle suites voorzien van de Chromecast oplossing van Otrum

Half verscholen aan de rand van de golfbaan, bevindt zich de Bernardus Lodge. Bernardus Lodge telt acht sfeervolle tweepersoonskamers, allen met een ruime badkamer.

OtrumCast

Door gebruik te maken van een Google Chromecast op de hotelkamer, ondersteunt OtrumCast alle Android- en iOS-apparaten met veilige authenticatie voor casting op de hotelkamer.

Gasten hebben toegang van content van Netflix, HBO, YouTube en 1000 andere apps. In tegenstelling tot AirPlay en Miracast, stelt de Chromecast-oplossing de gast in staat om inhoud te casten en tegelijkertijd zijn mobiele apparaat voor andere applicaties te gebruiken.

OtrumCast kan eenvoudig worden gecombineerd met bestaande oplossingen zoals Samsung LYNK ™ REACH, LG Pro: Centric en Philips CMND, of zelfs met TVs zonder beheer platform. De enige technische vereiste voor de TV is een HDMI-aansluiting. Met OtrumCast kunnen onbeperkt gastapparaten worden geverifieerd tijdens het verblijf van de gast.

Uniek aan de OtrumCast-oplossing is dat elke aangesloten tv onderdeel wordt van het Otrum Digital Signage-platform, waardoor een merkmarketingportaal voor alle gasten wordt gecreëerd.

In navolging van Otrum’s strategie van ‘born in the cloud’-softwareoplossingen, vindt installatie, beheer, monitoring en onderhoud plaats in het Otrum-webportaal. Dit omvat automatische detectie van hardware, bewaking van het signaalniveau op afstand, installatie en configuratie.

Werkt met elk met HDMI uitgerust scherm

Android & IOS compatible

Veilige authenticatie van gastapparaten

Alle gegevens worden dagelijks gewist

'Thuis'-castervaring

1000+ apps compatibel met Chromecast

GUEST USE IT & LOVE IT

HOTELKAMERS GEÏNSTALLEERD

APPS GESTREAMD

STREAMS PER VERBLIJF

GEMIDDELDE SESSIE

I could catch up on some Netflix while I had some downtime. It worked great and was a major surprise.

Hotel gast & Chromecast gebruiker.

Hebben wij uw interesse gewekt?