Wayfinding en Room signage

Geef duidelijke visuele aanwijzingen aan vergaderruimten, evenementenruimten, liften en al het andere waar uw klanten u steeds naar vragen

Bewegwijzering voor ziekenhuizen, kantoren, hotels.

Voor welke doelgroep je je ook inzet, je streeft altijd naar een optimale experience. Daaronder valt ook een degelijke, steeds vaker digitale, bewegwijzering. Dat is: bewegwijzering die niet slordig oogt te midden van andere communicatie, en die de veranderingen in je omgeving gemakkelijk bijbeent.

HOTEL

De spa? Het ontbijt? Een event in een afgelegen vleugel? Met digital signage word je hotel een lusthof in plaats van een labyrint.

WINKELS & SHOPPINGCENTRA

Grote zaken of commerciële complexen kunnen echte jungles zijn. De snelste weg naar een concrete winkel, een merk of een product, een restaurant of het toilet? Die vinden klanten als ze je digitale bewegwijzering volgen.

VERVOER VAN MENSEN

Busstations, treinstations, of nóg groter, vlieghavens. Je ziet er mensen kriskras door elkaar wandelen, soms zelfs spurten. Want de trein of het vliegtuig wacht niet, en het correcte perron of de juiste gate durft je in alle drukte en tijdsgebrek weleens ontgaan. Digitale bewegwijzering in de gebouwen – op strategische plaatsen – lost dat op.

ONDERWIJS

Hogescholen, universiteiten en opleidingscentra – Cursisten en (toekomstige) studenten lopen gemakkelijk verloren op grote campussen. Met digital wayfinding loods je hen snel naar het juiste gebouw en de juiste ruimte.

KANTOOR

Je receptie bevindt zich aan de hoofdingang. Easy. Maar hoe vinden collega ’ s en bezoekers die ene vergaderzaal? Of jouw kantoor, in een uithoek van het complex? De instructies van de receptionist zijn misschien erg precies, maar onderweg plaats je toch maar beter enkele richtinggevende displays.

ZORG & WELZIJN

Patiënten zijn vaak gespannen wanneer ze binnenkomen voor een onderzoek of ingreep. Tot overmaat van ramp zijn ziekenhuizen veelal regelrechte doolhoven, met goed verstopte vleugels en liften die alleen specifieke afdelingen bedienen. Met een wayfinding -systeem dat draait op digital signage vermijd je een onnodig hoge hartslag.

Meeting room signage

Met Meeting room Signage van ClubDisplay heb je alles in huis om op een makkelijke manier een meeting te plannen én terug te vinden op een scherm naast de vergaderruimte.

Wilt u dat de vergaderinformatie automatisch wordt weergegeven? Goed nieuws, Meeting room Signage is geïntegreerd met MS Exchange en andere boekingsoplossingen van derden.

Meetings die je in de agenda plaatst, verschijnen automatisch op het gewenste scherm. Een dergelijke meeting kan zowel vanuit de PC als vanuit jouw smartphone ingepland worden. Zo kun je waar en wanneer je maar wilt de gewenste ruimte reserveren.

Met de extra functionaliteit van touch, kunnen vergaderruimtes daarnaast gereserveerd worden door op het scherm te klikken. De reservering van de ruimte wordt dan weergegeven op het scherm en de vergaderruimte wordt dan weergegeven als bezet.

Wayfinding

ClubDisplay Wayfinding toont de daadwerkelijke bezetting van alle kamers in één overzicht. Het visualiseert ook in welke richting de vergaderruimtes zich bevinden en welke aankomende vergaderingen gepland zijn. Klanten, gasten en bezoekers vinden dus snel hun weg door het hele gebouw.

Doormiddel van een Agenda kunt u alle meetings vooruit plannen. Eventueel kunt u de meeting voorzien van het bedrijfslogo van de klant.
Desgewenst kan met een druk op de knop alle meeting room schermen in de look and feel van de klant gezet worden.

N

Volledig overzicht op één scherm

N

Compatibel met ons narrow casting systeem

N

Geschikt voor het LG 86 "Ultra Stretch Display

Verbeterde customer en guest experience

Of je nu klanten of bezoekers, patiënten of gasten, leveranciers of zakencontacten over de vloer krijgt, ze raken allemaal gecharmeerd door attente, digitale bewegwijzering. Een gevoel dat in hoge mate bijdraagt aan een verbeterde guest of customer experience.

Wat gebeurt er concreet?

  • Je houdt het stress- of frustratieniveau laag.
  • Je bespaart je bezoekers heel wat tijd.
  • Je bezorgt hen het gevoel dat je om hen geeft.
  • Je biedt een bijzondere, vernieuwende en uitnodigende ervaring, waarvoor mensen graag naar je terugkeren.
  • Je creëert een ontspannen sfeer die zelfs wordt opgemerkt door (frequente) bezoekers die geen gebruik maken van je wayfinding .

Hebben wij uw interesse gewekt?

Maak vandaag nog een afspraak, wij zouden het leuk vinden!

Share This