Zakelijke HD IPTV via ClubDisplay

IPTV is ideaal voor grote bedrijven, zoals hotels, overheid, scholen en horecagelegenheden waarbij meerdere aansluitingen nodig zijn.

Op zoek naar IPTV voor hotel, bedrijf of zorginstelling? ClubDisplay is niet alleen fullservice digitaal reclamebureau en expert in digital signage. Wij bieden ook zakelijke IP televisie. Steeds meer klanten kiezen ervoor om alle online aansluitingen via één partner te regelen. ClubDisplay beantwoordt aan die groeiende vraag vanuit de markt als het gaat om een totaalpakket van Digital Signage en Hospitality oplossingen

IPTV is ideaal voor grotere organisaties en bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan horeca, overheid en scholen. Vaak zijn daar veel aansluitingen tegelijk nodig. IPTV is bovendien een ideale oplossing voor al die locaties waar antenneschotels verboden zijn. Of als de investering voor apparatuur goedkoper moet. HD IPTV via ClubDisplay is bovendien financieel aantrekkelijker dan via grote landelijke partijen.

INTERNATIONALE KANALEN

ClubDisplay biedt een veelvoud aan wereldwijde amusements- en informatiekanalen in verschillende talen voor de hospitality en de gezondheidszorg. Chinese gasten kunnen genieten van onze samengestelde CCTV New TV-programmering. Een primeur in de hospitality branche. Japanse gasten kunnen programma’s bekijken van Japan International Broadcasting, Russisch nieuws en entertainment is bij ClubDisplay verkrijgbaar via Channel One Russia, Arabische gesproken programma’s, samen met Frans, Duits, Spaans en Engels entertainment en documentaires van de BBC, Turner Broadcasting en anderen, een reeks van 24 nieuwskanalen en ook het nieuwe Global Fashion Channel is allemaal verkrijgbaar bij ClubDisplay. Je kunt je eigen pakket met kanalen samenstellen om je gasten te vermaken en ze op de hoogte te houden in hun eigen taal. Stem af op uw internationale gasten met ClubDisplay IPTV!

Altijd en overal onbeperkt tv

IPTV is televisie via het internet in plaats van via de kabel. Vandaar de term kabelvrije televisie. Een settopbox (decoder) vangt het signaal voor de digitale televisie op en zet dat om in beeld en geluid. De IPTV geeft het vervolgens weer. U kunt dus op ieder moment en vanaf iedere plaats onbeperkt tv kijken. Zonder dat een kabelverbinding, schotel of satelliet op het dak nodig is.
Kiest u voor Smart tv en of Smart Hospitality tv dan zijn geen settopboxen nodig. Het decoderen is namelijk al ingebouwd in dit type tv’s.

Settopboxen

Het grote voordeel van de settopbox om televisie te kijken, is dat er geen schotel nodig is. Een internetverbinding is voldoende. ClubDisplay levert de settopboxen LG STB-2000, MAG 322 IPTV en MAG 322 W1* (met wifi). Die staan garant voor IPTV afspelen in hoge kwaliteit. Streamen, video’s bekijken en video on demand behoren ook tot de mogelijkheden.

* ClubDisplay is niet verantwoordelijk voor het wifi-signaal. Bij een onstabiel signaal zal het beeld gaan haperen.

IPTV met enkele afstandsbediening

HD IPTV kijken is voor iedereen eenvoudig te bedienen. Er is namelijk maar één afstandsbediening nodig. Dat is wel zo eenvoudig voor uw gasten, klanten of bezoekers.

Zenderpakket zelf samenstellen

Een eigen pakket van zenders samenstellen is mogelijk. Zo kunnen uw gasten, klanten of bezoekers op maat genieten van altijd en overal tv kijken in hoge kwaliteit. Bovendien is een IPTV HD-zenderpakket altijd naar wens aan te vullen met eigen zenders, de inhouse channels. En met extra opties zoals een erotiekpakket, Ziggo Sport of FOX Sports.

Zakelijke HD IPTV via ClubDisplay

Alle online aansluitingen in één hand

Altijd en overal tv kijken, streamen en video on demand

Zenderpakket op maat mogelijk

Fantastische HD-kwaliteit beeld en geluid

Geen schotel of antenne nodig

Heeft U interesse of vragen over onze dienst IPTV?

Neem dan contact op met ons via het contactformulier.

Share This