Serveer elke dag weer een menu op maat

Eindeloze mogelijkheden met Digitale Menuborden van ClubDisplay

VOORDELEN

Snel en makkelijke interactie met de klant

Uitzendingen eenvoudig plannen

Makkelijke content creatie

Live content toevoegen vanuit nieuws feeds en social media

Beleving van uw restaurant

Content studio voor deskundig advies op maat

Digitale menuborden is communicatie die opvalt!

Jouw doelgroep op het juiste moment van relevante informatie voorzien door opvallende visuele communicatie. Verbeter je dienstverlening en optimaliseer het resultaat. ClubDisplay helpt organisaties met het inrichten van de perfecte digitale menuborden

Denk aan alle informatie- en promotiemogelijkheden wanneer u uw klanten een digitale menukaart kan aanbieden. Deze digitale informatiebron vermeldt niet alleen de bestaande producten van uw restaurant met bijbehorende prijzen zoals een krijtbord dat doet, maar de digitale versie heeft nog meer troeven in petto. Het product dat we voor u hebben ontwikkeld, is hét antwoord op de moderne behoeften van uw restaurant en uw klanten.

Op het juiste moment, de juiste informatie

De continu veranderende invulling van menu’s en aanbiedingen zijn steeds lastiger te communiceren via gedrukte menukaarten, flyers en posters. Digitale menuborden kun je instellen op bepaalde delen van de dag, zoals ontbijt, lunch of diner. Of plan een speciale exclusieve campagne om bijvoorbeeld bepaalde gasten specifiek welkom te heten.

ClubDisplay maakt het ook eenvoudig om live content toe te voegen aan uw uitzending, zoals nieuws, weer- of verkeersinformatie. Ook social media templates met bijvoorbeeld de laatste Facebook- of  Twitterberichten voeg je eenvoudig toe.

Content beheren in de cloud

Met de software van ClubDisplay kan je makkelijk professionele content maken en weergeven. Het opzetten en beheren van jouw digitale menubord is zeer eenvoudig.

In het Content Management Systeem (CMS) vind je een ruime keuze aan vooraf gemaakte, gemakkelijk aan te passen templates voor allerlei toepassingen. Het samenstellen van een uitzending is net zo eenvoudig als het maken van content. Het enige dat je moet doen is aangeven wanneer deze moet worden weergegeven. Onze software doet de rest.

Advies nodig? Wij helpen je graag!

Voor elke plaats en situatie bieden wij een geschikte oplossing voor narrowcasting.
Wil je ook de ultieme experience met rendement? Bel of mail ons geheel vrijblijvend voor een afspraak.

Share This