Interactieve menuborden voor Coffeeshop PUCK Rotterdam.

Zelf prijzen en producten eenvoudig en snel aanpassen

ClubDisplay heeft twee digitale menuborden verzorgt voor Coffeeshop PUCK Rotterdam en één 22″ Digitale Prijslijst. Uiteraard verzorgden wij de complete installatie. Alles is op afstand door onze mensen en door Coffeeshop PUCK te bedienen. Bijvoorbeeld om prijswijzigingen door te voeren of nieuwe informatie te plaatsen. Ook de digitale content heeft ClubDisplay voor de coffeeshop ontworpen en verzorgd.

Coffeeshop PUCK Rotterdam vroeg ClubDisplay naar een eigentijdse, digitale oplossing die efficiënter werkt en een professionelere uitstraling heeft.

LG WebOS
Wij hebben voor Coffeeshop PUCK Rotterdam twee LG WebOS-43″ schermen geïnstalleerd en één 22″ LG WedOS Display. Bovendien brachten we de ‘look and feel’ in lijn met de huisstijl. Het geheel kreeg een frisse, duidelijke en moderne uitstraling.

Via deze ultramoderne LG WebOS Display’s kan de klant op ieder moment en vanaf iedere locatie de gewenste informatie in zijn shop tonen. Dat voorkomt teleurstellingen en gedoe. Bovendien biedt de verbinding met internet enorm veel extra mogelijkheden. Een enorme verbetering dus.

Hebben wij uw interesse gewekt?