Zelf prijzen en andere info eenvoudig en snel aanpassen.

Interactieve menuborden voor Coffeeshop Groenewoud in Leiden.

Er zijn niet veel coffeeshops die het hebben: een machine om producten te analyseren op percentages THC en CBD. Coffeeshop Groenewoud in Leiden heeft zo’n modern apparaat staan, waarmee klanten kunnen laten bepalen hoe sterk de wiet is die ze kopen. Minder van deze tijd was echter het menubord dat ze gebruikten. Dat bestond namelijk uit een kleine monitor waarbij via een usb-stick de menukaart werd gepresenteerd. Bij wijzigingen plakte de eigenaar witte stickertjes met de actuele informatie over de oude …

Groenewoud vroeg ClubDisplay naar een eigentijdse, digitale oplossing die efficiënter werkt en een professionelere uitstraling heeft.

LG WebOS

Wij hebben voor Coffeeshop Groenewoud twee LG WebOS-schermen geïnstalleerd. Bovendien brachten we de ‘look and feel’ in lijn met de huisstijl. Het geheel kreeg een frisse, duidelijke en moderne uitstraling.
Via deze ultramoderne LG WebOS Display’s kan de klant op ieder moment en vanaf iedere locatie de gewenste informatie in zijn shop tonen. Dat voorkomt teleurstellingen en gedoe. Bovendien biedt de verbinding met internet enorm veel extra mogelijkheden. Een enorme verbetering dus.

Ook gebruikmaken van alle voordelen van interactieve menuborden?