Extra High brightness outdoor display voor Boerhaave

Groter bereik met een digitaal outdoor display en dynamische content.

Het Speciaalbiercafé van café-restaurant Boerhaave in Voorhout is een van de 24 leden van het Hertog Jan genootschap. Een eervol ambassadeurschap. In deze horecagelegenheid komen dagelijks vele gasten uit de regio. Voor een drankje of etentje, feest of oergezellige voetbalavond met de buurt. Kansen genoeg dus voor de ondernemer voor marketing en klantenbinding.

Aan de buitenzijde van het pand hebben wij een tweede High Brightness display opgehangen, met een helderheid van maar liefst 2500 cd/m2. Via sensoren past het scherm de helderheid automatisch aan waar nodig, zoals wanneer de zon fel schijnt of ’s avonds in het donker. Deze display is bestand tegen vandalisme dankzij gebruik van staal en gehard glas en verborgen openingen. Het materiaal van de omkasting is zo gekozen dat de display alle weersomstandigheden goed weerstaat. Bovendien beschikt de display over een ingebouwd temperatuur-controlesysteem. Kortom, flexibiliteit en continu dezelfde kwaliteit.

Dankzij ons eigen CMS-tool beheren of wijzigen de medewerkers de content op de schermen eenvoudig zelf. Is nieuwe content nodig, dan plaatst onze creatieve studio die eenvoudig en snel op het scherm.. Iedere passant kan de vertoonde beelden goed bekijken omdat we hebben ingespeeld op zijn loop- en kijkrichting.

Hebben wij uw interesse gewekt?