DRAADLOOS PRESENTEREN

Met Airtame deelt u moeiteloos het scherm van uw pc of laptop op een extern display.

Presenteer vanaf laptops en mobile devices op de cloud-manageable Airtame 2

 

Airtame 2 is een all-in-one wireless screen sharing oplossing met uitgebreide functionaliteit voor digitale signage en cloud management. Met de Airtame 2 deel je het scherm van je computer, laptop of iOS device draadloos naar het display of de projector waar de Airtame aan is gekoppeld.

Het enige wat je nodig hebt is een app waarmee je jouw hele scherm of een enkel venster kan delen. Door de ondersteuning voor platformen als Windows, Linux, MacOS, iOS, Android en Chromebooks is de Airtame ideaal voor Bring Your Own Device (BYOD) omgevingen die je in moderne klaslokalen of kantoren tegenkomt. 

VOORDELEN

Draadloos scherm delen: van pc/laptop naar display (full mirroring)

Geen aansluitkabels nodig

Ook geschikt voor narrowcasting

Presentaties delen in HD-kwaliteit

Compatible met Windows, Mac en Linux

Full screen mirroring via AirPlay (alleen iOS)

Aansluiten op HDMI-poort

Eenvoudig te beheren via Airtame Cloud

Airtame app beschikbaar voor iOS en Android

Airtame

Met Airtame deelt u moeiteloos het scherm van uw pc of laptop op een extern display. Daarnaast kunt u eenvoudig foto’s en andere documenten streamen vanaf uw smartphone of tablet. De compacte HDMI-dongel werkt draadloos via WiFi en is ideaal voor presentaties op scholen of bedrijven.

Draadloos presentaties streamen

Airtame maakt draadloos presenteren eenvoudiger dan ooit. Steek het apparaatje in de HDMI-poort van uw tv of projector om het scherm van uw computer of laptop hierop weer te geven (full screen mirroring). Het grote voordeel: er komt geen enkele kabel aan te pas! Het is zelfs mogelijk om vanaf één computer te streamen naar meerdere Airtames; ideaal wanneer u dezelfde content op meerdere schermen wilt laten zien.

Digital signage

Wanneer u geen presentaties streamt, dan kunt u uw beeldscherm als digital signage ‘wallboard’ gebruiken om bijvoorbeeld informatie, afbeeldingen of websites te tonen. Denk aan KPI’s, uw bedrijfslogo, Google Slides of een social media wall zoals Miappi. De wallboard is in feite een webbrowser die draait op Airtame (verbonden met WiFi) en blijft werken als u uw laptop of computer heeft uitgeschakeld.

Airtame app en AirPlay

Met behulp van de Airtame app kunt u presentaties delen vanaf uw smartphone of tablet. Via de app zet u uw slides eenvoudig om naar PDF en kunt u ze openen wanneer u ze nodig heeft. Vervolgens streamt u uw presentaties naar het gewenste beeldscherm. Ook Full screen mirroring van iOS devices via AirPlay is een optie; activeer deze funcite via de Cloud of via de app.

Eenvoudig installeren en beheren

De installatie van de Airtame verloopt via WiFi en is in slechts 5 minuten voltooid. Handig is dat u Airtame na installatie via de Cloud kunt beheren. Het monitoren, wijzigen, updaten of herstarten van meerdere Airtames kan zo op afstand gedaan worden. Airtame wordt gevoed via de meegeleverde voedingsadapter, via uw tv (met micro USB-kabel) of PoE.

Beveiligd met pincode

Voordat u begint met streamen dient u eerst een 4-cijferige pincode in te toetsen. Dit voorkomt dat gebruikers in een andere ruimte uw presentatie kunnen verstoren of dat u per ongeluk naar het verkeerde scherm streamt.

Stream naar meerdere schermen

U kunt met één computer streamen naar meerdere schermen met Airtames. Dit is geweldig voor grote ruimtes waar meerdere schermen staan opgesteld.

Airtame voor scholen

Help leerkrahten en inspireer studenten! Wereld’s meest gebruikte oplossing voor het delen van content binnen de educatie.

  • Help leerkrachten met het gemak van draadloos presenteren
  • Inspireer studenten om samen te werken
  • Verhoog de effectiviteit en bespaar kosten

EEN AIRTAME VOOR IEDER SCHERM.

Gratis verzending en 30 dagen tevredenheidsgarantie.

Airtame 2

Het essentiële en gebruiksvriendelijke draadloze presentatie device voor bedrijven en onderwijs.

WAT ZIT ER IN DE DOOS?

AIRTAME

HDMI, USB and USB-C KABEL

POWER ADAPTER

MAGNETISCHE HOUDER

Hebben wij uw interesse gewekt?

Maak vandaag nog een afspraak, wij zouden het leuk vinden!

Share This