MAKE YOUR BUSINESS MORE ONE:DERFUL

LG One:Quick Share is een draadloze screen sharing oplossing die beschikbaar is via LG webOS Signage

START METEEN TE WERKEN MET SIMPLE AND EASY CONNECTING 

LG One:Quick Share is een draadloze screen sharing oplossing die beschikbaar is via LG webOS Signage, USB transmission unit voor PC (SC-00DA), en haar app. Met One:Quick Share, kan je makkelijk een PC-scherm delen op LG Signage met een eenvoudig te gebruiken initiële setup, maar ook met het gebruik de basisfuncties van LG Signage.

VOORDELEN

Geïntegreerd OS: Linux

Wi-Fi: IEEE 802.11 a/b/g/n/ac (Max. 30m beschikbaar)

Connectivity: USB 2.0 Type A (1)

Werk samen met de LG One:Quick Share Applicatie

LG ONE QUICK SHARE


Begin te werken met eenvoudig en gemakkelijk verbinden. Sluit USB-dongle-apparaten aan op LG Signage voor automatisch koppelen en koppel ze los. Alleen al door dit te doen, zijn deze twee klaar om met elkaar verbonden te worden.

Makkelijk te koppelen

Verbind een USB dongle device met LG Signage voor auto pairing, en verbreek de verbinding. Door dit te doen, zijn ze allebei klaar om met mekaar verbonden te worden.

Een display kan met in totaal 4 USB dongles verbonden worden.

Plug and Play

Deel je pc-scherm eenvoudig op LG Signage door de USB dongle te verbinden met de pc en te koppelen met de Signage.
Na het koppelen, kan je makkelijk je scherm op LG Signage delen door de USB dongle op je pc aan te sluiten. Dit beeld toont hoe een persoon de USB dongle met een pc verbindt.

* De allereerste keer moet de pc de One:Quick Share monitoring software installeren door de dongle aan te sluiten.

Geïntegreerde Wi-Fi

Met de SoftAP functie van LG Signage, kunnen een USB dongle en de Signage eenvoudig verbonden en gebruikt worden zonder een afzonderlijke zendontvanger.

De SoftAP functie maakt het gemakkelijk om de USB dongle met de signage te verbinden zonder afzonderlijke zendontvanger.

* De instellingen van LG Signage moeten Soft AP toestaan in het Netwerkmenu

Draadloos je scherm delen met één click

Door op verschillende manieren op de knop van de USB dongle te drukken, kan je eenvoudig je pc scherm delen, overschakelen op een ander scherm, en tot 4 pc-schermen tegelijk op de display tonen.

Screen Manager

De organisator van de meeting met admin privileges kan de gedeelde schermen op de display beheren. De volgorde van de split screens, stoppen met het scherm te delen, of zelfs het uitkiezen van het juiste scherm als er meerdere verbonden zijn.

Instellingen zonder afstandsbediening

De standaardinstellingen van signage (volume, beeldmodus, auto bright, etc.) kunnen zonder afstandsbediening worden ingesteld op de One:Quick Share pc applicatie, zowel als het verder bewerken van de agenda/notities en presentatie-instellingen die in Office worden vertoond.

* De mogelijkheid om instellingen aan te passen zonder afstandsbediening is geactiveerd van zodra de USB dongle gekoppeld is met de LG Signage en verbonden is met de pc.
** Gebruikers kunnen Office Meeting Mode en het EZ instellingenmenu van de Signage activeren.

One:Quick Share

LG One:Quick Share is een draadloze screen sharing oplossing die beschikbaar is via LG webOS Signage

Hebben wij uw interesse gewekt?

Maak vandaag nog een afspraak, wij zouden het leuk vinden!

Share This