Public Proof Display

De modulaire opbouw van onze producten is het vervoermiddel naar het eindresultaat met de looks & skills die ú wenst. En dat product zal altijd afwijken van de rest.

De ClubDisplay Invite Public Display

Nog nooit was een public proof display, speciaal geschikt voor openbare locaties, zo mooi! Wij bieden oneindig veel mogelijkheden om uw Invite® display volledig zelf samen te stellen.

Losse modules

Onze embedded modules zijn volledig modulair opgebouwd en bieden daarom de gelegenheid om te worden verwerkt in bijna iedere maatwerk oplossing.

Full HD Fanless display

Landscape en portrait formaten

Volledig te personaliseren

NFC (Near Field Communication)

Geïntegreerde mediaplayer

Bewegingssensoren

Spatwaterdicht en public-proof

Face recognition

Designed to be different

Geen doel op zich, maar het resultaat van onze manier van werken. Een belofte aan u is dat wij niet vragen wat u wilt, maar waarom u dat wilt. Op het moment dat wij uw behoefte kunnen doorgronden komen we tot de kern en kunnen we starten met het weglaten van de bijzaken. Soms is eenvoud juist complex.

De modulaire opbouw van onze producten is het vervoermiddel naar het eindresultaat met de looks & skills die ú wenst. En dat product zal altijd afwijken van de rest.

Maatwerk

Biedt een reguliere monitor van een van de grote merken geen antwoord op uw technische wensen of vindt u de behuizing van een regulier scherm niet passen in uw interieur? Dan heeft ClubDisplay waarschijnlijk de oplossing.

Maatwerk; daar staan wij voor! Wij bieden dan ook oplossingen die een hoge mate van personalisatie bieden. Zowel voor de behuizing, de elektronica en de software. Onze embedded elektronica kunt u flexibel samenstellen en kan daarom in bijna iedere behuizing worden geplaatst.

Eenvoud

U kunt schermen kopen met 1001 mogelijkheden en connectoren, maar het gaat er om of uw uitzending op het juiste moment op het juiste scherm wordt getoond. En dit met een zo hoog mogelijke betrouwbaarheid en tegen zo laag mogelijke kosten.

Wij hebben onze elektronica zo ontwikkeld dat alle zaken die u niet nodig heeft er ook niet op zitten. En wanneer u bepaalde features wel nodig heeft, dan voegt u deze module toe aan de hardware. Zo zorgt u voor een ‘lean and mean’ oplossing die 24/7 betrouwbaar is en weinig service en onderhoud vergt.

Onderhoud

Alle hardware van ClubDIsplay is zo opgebouwd dat u eenvoudig op afstand bij de hardware kunt komen. Indien gewenst kunt u de performance monitoren, instellingen wijzigen en gewenste updates installeren.

Op het moment dat er hardwarematig toch een storing is hoeft u nooit de complete hardware te vervangen maar altijd slechts dat onderdeel dat de storing oplevert. Zo bespaart u tijd en dus kosten in uw service team en kunnen reparaties altijd centraal worden uitgevoerd.

Designed to be different

De modulaire opbouw van onze producten biedt de mogelijkheid tot het eindresultaat, met de looks & skills die ú wenst. En dat product zal altijd onderscheidend zijn.

Customize uw scherm
Het Invite® Display kunt u volledig in uw eigen huisstijl uitvoeren. Het buitenprofiel bestaat uit aluminium en dit materiaal leent zich erg goed voor allerlei soorten hoogwaardige afwerking zoals, borstelen, polijsten en kleuranodisatie of poedercoaten in iedere RAL kleur. Het glas aan de voorzijde kan worden uitgevoerd in de door u gewenste kleur of ontwerp. Ook kan het standaard ClubDIsplay logo (met LED verlichting) worden aangepast aan uw eigen logo.
Diverse formaten
De Invite® displays worden geleverd in 19, 21 en 27 inch. Bij ons is portrait ook echt portrait en krijgt u niet een gekanteld landscape scherm. De behuizing, voor zowel landscape als de portrait variant, is namelijk speciaal ontwikkeld voor deze beeldstand. De bezels zijn links en rechts gelijk en uw scherm is dus altijd mooi in verhouding. Afwijkende formaten zijn op aanvraag eventueel ook mogelijk.
Geïntegreerd ophangsysteem
De Invite® displays zijn niet alleen uniek door de looks, maar de gehele behuizing is innovatief opgebouwd. Zo hebben wij een behuizing ontwikkeld met een geïntegreerd ophangsysteem. U heeft dus geen aparte (VESA) beugel nodig en hierdoor zit het scherm strak tegen de muur. Optioneel bieden we wel een VESA adapter indien u het scherm toch aan een beugel wilt plaatsen.
NFC (Near Field Communication)
De Invite® schermen zijn bij uitstek geschikt om te plaatsen bij touchpoints met een relatief lang en vaak ook 1-op-1 contactmoment. Dit biedt de gelegenheid om de doelgroep te activeren tot het bekijken van uw website of het downloaden van uw App. Met NFC faciliteert u in een snelle en effi ciënte routing tot conversie. Het blauwe NFC logo is verlicht en kan daardoor de doelgroep niet ontgaan.
Public Proof
De Invite® schermen zijn speciaal ontwikkeld om geplaatst te worden op publiek toegankelijke locaties met weinig toezicht. U wilt uw scherm dáár kunnen plaatsen waar deze het best tot zijn recht komt en niet op de plek waar toevallig niemand bij kan. De constructie is spatwaterdicht. Vocht wordt via de muur afgevoerd en kan niet in schadelijke hoeveelheden het apparaat binnendringen. Dit maakt de Invite® display geschikt voor plaatsing in toiletruimtes, kleedkamers, verkeersruimtes, hallen, hotelkamers et cetera.
SmartSensor
De Invite® display kan optioneel worden uitgebreid met de XPO SmartSensor. Dit slimme sensorboard detecteert beweging voor het scherm en deze waarnemingen kunnen op verschillende wijzen worden verwerkt. Denk aan het meten van het aantal voorbijgangers, contactmomenten, het automatisch aan- en uit laten gaan van het scherm, beïnvloeding van de content, et cetera.
Face recognition
Wilt u meer weten van uw doelgroep? Bent u geïnteresseerd in de persoon achter de data? Dan hebben wij voor u de oplossing! U kunt uw Invite® display namelijk uitbreiden met een Face Recognition sensor. Deze camera module biedt OKAO® Vision technologie voor het herkennen van het menselijk lichaam, handen, gezichten en het inschatten van gezichtsexpressie, kijkrichting, geslacht en leeftijd.
A-merk professionele LED TFT
De door ons geleverde schermen zijn zonder uitzondering “industrial grade” Full HD (1920 x 1080 pixels) LED TFT schermen. Deze displays zijn van het merk AU Optronics en dit is een van drie grote A-merk producenten. De schermen hebben een lange gegarandeerde levensduur en kunnen, met bewegende content, 24/7 gebruikt worden.
Display controller
Voor het aansturen van het scherm hebben wij 2 type controllers ontwikkeld. Controller A voorziet in de aansturing en voeding van het TFT scherm en functioneert altijd, via HDMI, in combinatie met een aparte (geïntegreerde) mediaplayer. In deze combinatie bent u volledig vrij in de keuze van uw narrowcasting software. Controller B combineert een losse mediaplayer en controller in één. Deze, op Linux gebaseerde, embedded oplossing biedt u een compleet besturingssysteem.
ClubDIsplay media stick
Een Invite® display, in combinatie met de controller A, gaat altijd in combinatie met een losse mediaplayer. Deze player zit in principe verwerkt in de behuizing van het scherm. Standaard zijn de Invite® displays, in combinatie met de controller A, voorzien van een Quantum Access PC Stick. Deze op de bekende Intel® compute stick architectuur gebaseerde fanless stick wordt momenteel in 3 versies aangeboden en geeft u toegang tot Windows® 10.

Advies nodig? Wij helpen je graag!

Voor elke plaats en situatie bieden wij een geschikte oplossing voor narrowcasting.
Wil je ook de ultieme experience met rendement? Bel of mail ons geheel vrijblijvend voor een afspraak.

Share This