Zelf prijzen en producten eenvoudig en snel aanpassen

Interactieve menuborden voor Coffeeshop Le Palais Leiden.

ClubDisplay heeft twee digitale menuborden verzorgt voor Coffeeshop Le Palais Leiden. Uiteraard verzorgden wij de complete installatie. Alles is op afstand door onze mensen en door de Coffeeshop le Palais te bedienen. Bijvoorbeeld om prijswijzigingen door te voeren of nieuwe informatie te plaatsen. Ook de digitale content heeft ClubDisplay voor de coffeeshop ontworpen en verzorgd.

Coffeeshop Le Palais Leiden vroeg ClubDisplay naar een eigentijdse, digitale oplossing die efficiënter werkt en een professionelere uitstraling heeft.

LG WebOS
Wij hebben voor Coffeeshop Le Palais Leiden twee LG WebOS-schermen geïnstalleerd. Bovendien brachten we de ‘look and feel’ in lijn met de huisstijl. Het geheel kreeg een frisse, duidelijke en moderne uitstraling.

Via deze ultramoderne LG WebOS Display’s kan de klant op ieder moment en vanaf iedere locatie de gewenste informatie in zijn shop tonen. Dat voorkomt teleurstellingen en gedoe. Bovendien biedt de verbinding met internet enorm veel extra mogelijkheden. Een enorme verbetering dus.

Wilt u ook de beschikking over digitale menuborden?