Digital Signage Lensen

Videowall, draadloos presenteren en Digital Signage

INTRODUCTIE

Al ruim 40 jaar zorgt Lensen als deskundige en betrokken partner voor bijzondere en spraakmakende interieuroplossingen. Niet alleen in resultaat, maar ook in de manier waarop ze dat doen. Altijd met als einddoel, interieurbeleving brengen waarin de wensen van de gebruiker centraal staan.

Lensen heeft met hulp van ClubDisplay de showroom voorzien van Digital Signage en Draadloos presenteren.

DE UITDAGING

Lensen wilden haar gasten bij het binnenkomen van de showroom verwelkomen met een welkomsboodschap en sfeerbeelden. Ook was de wens om in de presentatieruimte een videowall te installeren en deze te voorzien van Digital Signage en de mogelijkheid om Draadloos te kunnen presenteren. Voorheen moest men een beamer installeren en deze te voorzien van allerlei kabels om het personeel of gasten de mogelijkheid te bieden om te presenteren.

DE OPLOSSING

Wij hebben in de grote zaal een 2×2 55″ videowall gemonteerd. Hierop draait ons Digital Signage software waarmee Lensen zeer eenvoudig content kan tonen. Daarnaast hebben wij ons Draadloos presentatie systeem geinstalleerd. Hierdoor is het nu zeer eenvoudig voor de mensen van Lensen of gasten hun presentatie device te koppelen aan de videowall. Wanneer men nu het pand van Lensen betreed wordt men verwelkomt met twee 55″ Signage displays. Hierop draait ook weer ons Narrowcasting systeem en ons wayfinding systeem. 

Hebben wij uw interesse gewekt?