Bezoekers informeren en inspireren

Android vrijstaande Digitale Posters voor van Til Interieur

Van Til Interieur vroeg ClubDisplay naar een oplossing om bezoekers te informeren en te inspireren.

Voor van Til Interieur, dé specialist in wonen, slapen en design, hebben wij in de showroom op diverse strategische hotspots, Android vrijstaande “Digitale posters” geplaatst.

Onze Digitale posters zijn ontworpen voor openbare ruimtes
De Android vrijstaande display kiosks zijn uitgerust met een LCD-paneel van commerciële kwaliteit met een LED-achtergrondverlichting. Ze kunnen gedurende meer dan 70.000 uur continu 24/7 worden gebruikt. Ze hebben geen knoppen, bedieningselementen. De voorzijde is van gehard glas, afgeronde hoeken, stalen behuizing met superslank profiel en aluminium omlijsting dragen bij aan hun looks en beschermen ook de interne componenten tegen mogelijke schade.

Plug en Play
De Android Display Kiosks worden geleverd met een ingebouwde HD-mediaspeler, deze kunt u bijwerken met een USB-stick. Laad uw foto’s en video’s op een USB-stick en steek deze vervolgens in de kiosk, die de bestanden naar het interne flashgeheugen kopieert. Waarna u de geheugenstick verwijdert, begint het scherm de foto’s en video’s in een continue lus af te spelen.

Optionele netwerkupgrade
U kunt ook ook de display kiosk upgraden met ons Narrowcasting software, zodat u het scherm op afstand kunt updaten via LAN, WiFi of 4G. KLIK HIER voor meer informatie over ons Digital Signage CMS.

Hebben wij uw interesse gewekt?