Technologische Transformatie

Cannabiswinkel Piramide, Bussum

Bij ClubDisplay zijn we gepassioneerd over het leveren van cutting-edge digitale signage-oplossingen die niet alleen de klantbeleving verrijken maar ook operationele efficiëntie voor onze klanten bevorderen. Ons recente project bij Cannabiswinkel Piramide in Bussum is een perfect voorbeeld van hoe we deze visie in de praktijk brengen.

Een Nieuwe Dimensie in Klantbeleving

In het hart van dit project staat de installatie van een 65-inch LG Pro Signage Display, een state-of-the-art oplossing die levendige, aantrekkelijke visuele content mogelijk maakt. Dit grote scherm draait op onze geavanceerde Signage software, die speciaal is ontworpen voor gebruiksgemak en flexibiliteit. Met deze setup kan Cannabiswinkel Piramide op elke locatie en op elk gewenst moment content wijzigen, wat zorgt voor een dynamische en altijd actuele weergave van hun producten en diensten.

Naadloze Integratie en Vandalisme Bestendigheid

Om de klantinteractie verder te verbeteren, hebben we drie 32-inch vandalismebestendige displays naadloos in de marmeren balie van de winkel geïntegreerd. Deze schermen zijn essentieel voor het presenteren van de up-to-date prijslijst, direct gekoppeld aan het kassasysteem van de winkel. Deze integratie betekent dat prijswijzigingen in het kassasysteem automatisch worden weerspiegeld op de displays, waardoor het beheer van prijsinformatie eenvoudig en efficiënt is.

Dit niveau van automatisering en integratie stelt Cannabiswinkel Piramide in staat om zich te concentreren op wat echt belangrijk is – het bieden van een uitzonderlijke service en ervaring aan hun klanten, terwijl de backend soepel en zonder extra moeite draait.

Een Stap Vooruit

Dit project bij Cannabiswinkel Piramide onderstreept onze toewijding aan innovatie en klanttevredenheid. Bij ClubDisplay streven we ernaar om de lat hoger te leggen voor wat mogelijk is met digitale signage, en we zijn trots op de rol die we spelen in het transformeren van winkelomgevingen in heel Nederland.

Bent u klaar om uw winkelervaring te transformeren? Neem contact met ons op om te ontdekken wat ClubDisplay voor u kan betekenen.

Hebben wij uw interesse gewekt?