Chromecast oplossing voor hotels

De ultieme streaming
ervaring voor hotelgasten

Door gebruik te maken van een Google Chromecast op de hotelkamer, ondersteunt OtrumCast alle Android- en iOS-apparaten met veilige authenticatie voor casting op de hotelkamer.

Gasten hebben toegang van content van Netflix, HBO, YouTube en 1000 andere apps. In tegenstelling tot AirPlay en Miracast, stelt de Chromecast-oplossing de gast in staat om inhoud te casten en tegelijkertijd zijn mobiele apparaat voor andere applicaties te gebruiken.

OtrumCast kan eenvoudig worden gecombineerd met bestaande oplossingen zoals Samsung LYNK ™ REACH, LG Pro: Centric en Philips CMND, of zelfs met TVs zonder beheer platform. De enige technische vereiste voor de TV is een HDMI-aansluiting. Met OtrumCast kunnen onbeperkt gastapparaten worden geverifieerd tijdens het verblijf van de gast.

Uniek aan de OtrumCast-oplossing is dat elke aangesloten tv onderdeel wordt van het Otrum Digital Signage-platform, waardoor een merkmarketingportaal voor alle gasten wordt gecreëerd.

In navolging van Otrum’s strategie van ‘born in the cloud’-softwareoplossingen, vindt installatie, beheer, monitoring en onderhoud plaats in het Otrum-webportaal. Dit omvat automatische detectie van hardware, bewaking van het signaalniveau op afstand, installatie en configuratie.

Werkt met elk met HDMI uitgerust scherm

Android & IOS compatible

Veilige authenticatie van gastapparaten

Alle gegevens worden dagelijks gewist

'Thuis'-castervaring

1000+ apps compatibel met Chromecast

GUEST USE IT & LOVE IT

HOTELKAMERS GEÏNSTALLEERD

APPS GESTREAMD

STREAMS PER VERBLIJF

GEMIDDELDE SESSIE

I could catch up on some Netflix while I had some downtime. It worked great and was a major surprise.

Hotel gast & Chromecast gebruiker.

Upgrade uw bestaande tv

Chromecast is een klein apparaat voor mediastreaming dat wordt aangesloten op de HDMI-poort van uw bestaande tv. Gebruik uw iPhone®, iPad®, Android-telefoon en -tablet, Mac® en Windows®-laptop of Chromebook om films, games en muziek naar het grote TV scherm te casten.

TV Interface

Achtergrond wordt door het design team geheel in uw huisstijl ontworpen.

Makkelijk te gebruiken

1. Maak verbinding met Hotel Gast Wifi

2. Scan QR code op de TV

3. Begin met casten

HOE HET WERkt

De “flow”

Bij aankomst

De gast checkt in

Chromecast-service beschikbaar op HDMI

Authenticatie gedaan door gast

De gast kan beginnen met casten

Dagelijks

Alle cast-informatie van de gasten worden verwijderd bij uitchecken

Systeem klaar voor nieuwe gasten

Chromecast by ClubDisplay – Q&A

Waarom kan ik Chromecast niet normaal gebruiken op een hotelkamer, zoals thuis?

Om IOS-applicaties (Apple) te laten werken, moet de Chromecast-dongle geïnstalleerd zijn zonder Chromecast ‘Gastmodus’. Hierdoor kunnen alle gasten helaas alle kamers zien, naar alle kamers streamen en de dongles in alle kamers beheren. De Otrum-Management Server isoleert de Chromecast-dongle voor elke kamer en voorkomt wijzigingen in de Chromecast-configuratie.

Kan ik de "Gastmodus" gebruiken - en de managementserver overslaan?

Ja, ‘Gastmodus’ is een perfecte oplossing, maar het werkt alleen voor Android-applicaties / -apparaten. ‘Gastmodus’ vergrendelt de Chromecast-dongle voor ongeautoriseerde toegang, dus er is geen Management Server nodig. Maar Apple gebruikers kunnen dan geen gebruik maken.

Let’s Start Something new Say Hello!

ClubDisplay’s oplossing voor BYOC (Bring Your Own Content)

Stand Alone – geen IPTV server nodig.

Share This