Alleen het beste van het beste!

Digital Signage hardware.

De beste Digital Signage hardware

Wij leveren aan onze klanten betrouwbare digital signage players en professionele signage displays of narrowcasting schermen. Onze mediaplayers selecteren we uiterst zorgvuldig op robuustheid en stabiliteit, waardoor content probleemloos wordt afgespeeld. We begrijpen dat een digital signage system vooral stabiel moet zijn, gebruiksvriendelijk zonder gedoe. Voor elke plaats bieden wij een geschikt type narrowcasting scherm, indoor en outdoor signage en van large naar small smart signage displays.

Professionele digital signage displays zijn geschikt om 24/7/360 te worden gebruikt en kunnen in portrait dan wel in landscape worden geïnstalleerd. Op afstand beheerbare schermen bieden een moderne digitale communicatie-omgeving voor alle soorten ruimtes en doeleinden. Digital signage schermen gaan langer mee en besparen meer energie dan commerciële TV-schermen.

Alleen het beste van het beste!

Onze narrowcasting software is speciaal ontwikkeld voor LG webOS, Philips Android, Samsung Tizen, NEC Displays en Raspberry Pi. En daar zijn we best wel trots op. Want deze merken zijn marktleider in het leveren van schermen voor narrowcasting. En dat is niet voor niets. Ze staan garant voor hoge kwaliteit, waarbij de mediaspeler volledig is geïntegreerd in het scherm.

Professionele LED displays

Deze LED displays zijn gemaakt van hoogwaardige onderdelen die lange speeluren mogelijk maken en beschikken vaak over extra ventilatoren en andere toepassingen om alles koel te houden, zelfs al staat het scherm de hele dag aan. De LED-panels hebben vaak een levensverwachting die ruimschoots over de 50.000 branduren heen gaat. Door verbetering van de LED techniek is het beeld van zowel dichtbij als veraf heel scherp.

 

 • LED High Dynamic Range (HDR) technologie voor geoptimaliseerde beeldkwaliteit;
 • Verbeterde grayscale geeft duidelijke en gedetailleerde expressie, zelfs in lage brightness settings;
 • Temperatuur en ventilatie controle verlengen de levensduur;
 • Zeer hoge inkijkhoek;
 • 3 jaar on site garantie.

Videowalls

CREËER EEN GROTE VISUELE IMPACT OM INDRUK TE MAKEN OP JE PUBLIEK

Kies voor standaard, groot en creatief. Creëer een grote videowalls in verschillende vormen en leg de nadruk op je audiovisuele boodschap. Onze videowall oplossing biedt interactiviteit voor je klanten en is makkelijk te beheren. Net als al onze andere producten, zorgt Videowalls voor een veelzijdige oplossing voor je digitale uitdaging.

Display kiosk

De Display kiosk van ClubDisplay is een uiterst effectief en bovendien elegant hulpmiddel om bezoekers en klanten te helpen aan de gewenste informatie. De Display Kiosk kent eindeloos veel gebruikstoepassingen en hebben ruime inbouwmogelijkheden voor bijvoorbeeld een barcodescanner, printer of een pinmodule.

Indoor kiosk

De indoor Kiosken van ClubDisplay zijn toe te passen in iedere denkbare situatie. Of het nu gaat om winkels, beurzen, hotels, overheidsgebouwen of zelfs buitenlocaties, er is altijd een geschikte oplossing te vinden voor een optimaal contactmoment met uw klant.
Indoor kiosks zijn in het oog springend en kunnen op maat in iedere RAL-kleur worden besteld, evenals met uw bedrijfslogo. Onze Display kiosken zijn leverbaar in diverse maten.

Outdoor kiosk

Outdoor kiosks worden steeds populairder, met een temperatuurbereik dat geschikt is om ijskoude Scandinavische winters evenals hete zomers in het Midden-Oosten te overleven. Met ingebouwde verwarming en air-conditioning zijn outdoor kiosken afgesloten van de buitenomgeving (ook leverbaar in RAL-kleuren). Display kiosks zijn leverbaar in diverse maten.

Door de optionele touch functie is de Outdoor Kiosk van ClubDisplay interactief voor iedere gebruiker. De toepassingen zijn eindeloos, variërend van pure informatie tot zelfs een complete interactieve wayfindingtoepassing. Deze zuil is onderhoudsvriendelijk, publieksbestendig en heeft een modern ontwerp.

High brightness displays

DE AANTREKKINGSKRACHT VAN BEWEGEND BEELD.

Met high brightness displays zorgt u ervoor dat de aandacht van passanten naar uw winkel wordt getrokken. En dat ze uw winkel binnenstappen om verleid te worden en als tevreden klant weer naar buiten gaan. ClubDisplay faciliteert digital signage die bij uitstek geschikt is voor retailers.

Eén ding is zeker: bewegend beeld heeft een hogere attentiewaarde dan stilstaand. Actie op de schermen zorgt dat voorbijgangers onbewust hun ogen wenden tot uw etalage. Sfeervolle video’s, pakkende advertenties of opvallende nieuwsitems vragen om aandacht en werken drempelverlagend.

Small displays

ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN OM JE PRODUCTEN TE PROMOTEN

Digital Signage is niet alleen inzetbaar voor schermen met gangbare formaten zoals 32”, 40” of soms wel 85” schermen. Juist ook de kleinere displays, zoals 10” of 22” schermen, zijn uitstekend geschikt voor specifieke content. Denk hierbij aan bijvoorbeeld schap schermen van 10” met content over een specifiek product of zet het in als digitaal schapkaartje.

Wil je onze kleine displays inzetten voor Meeting Room Signage?

Juist om het gebruik van uw ruimtes en overige vierkante meters te optimaliseren én om het rondzwerven van bezoekers en collega’s te voorkomen, heeft Otrum Meeting Room Signage ontwikkeld. Dit slimme concept – dat gebruik maakt van het Digital Signage platform – combineert grote informatieschermen op centrale locaties met kleine displays bij de deur van de vergaderruimte(s). De schermen kunnen gekoppeld worden aan uw bestaande Boekingssysteem, zodat zaalplanningen geautomatiseerd getoond worden. De kracht van Meeting Room Signage is verder dat de geautomatiseerde informatieweergave wordt gecombineerd met (interactieve) wayfinding.

System on Chip (SoC)

Onze Digital Signage displays zijn geïntegreerd met stabiele en betrouwbare digital signage players. Daarbij draait ons Digital Signage platform ook op de allernieuwste System on Chip SOC. Deze System On Chip (Samsung SOC, LG WebOs, NEC Raspberry Pi en Android) oplossing is een combinatie van een innovatief, professioneel smart signage display met een smart signage platform ineen. Net als de andere kwalitatieve players is deze stabiel, betrouwbaar en heeft een snelle laadtijd.

Heb je al een scherm? Kies dan voor onze Raspberry Pi HD mediaspeler

De techniek achter ons product komt voort uit een naadloze samenwerking tussen hardware en software. Kies voor de Raspberry Pi HD mediaspeler om optimaal gebruik te maken van de kracht van de software. De mediaspeler maakt geen gebruik van PC-technologie en bevat geen bewegende delen. Hierdoor is hij stabiel en betrouwbaar.

De mediaspeler is Full HD 1080 en heeft diverse standaard uitgangen, waaronder HDMI. De speler is uiterst handzaam waardoor deze eenvoudig overal geplaatst kan worden. De speler wordt aangestuurd via het internet of draadloos.

 

 • Bestuurbaar via internet;
 • Robuust en betrouwbaar
 • Talloze applicatiemogelijkheden dankzij HTML5 ondersteuning;
 • 1080p Full HD-video/stills;
 • Support voor authenticatie en encryptie (WEP, WPA, WPA-2);
 • Pre-loaded 16GB Class 10 SD Card – Otrum’s Digital Signage Software – Plug and Play
 • Raspberry Pi 3 Model B – 1GB RAM
 • KKSB Raspberry Pi 3 Metal Case – Black
Wij kopen de hardware direct in bij de fabrikant tegen gunstige condities. Zo houden we de kosten zo laag mogelijk voor onze klanten.

Advies nodig? Wij helpen je graag!

Voor elke plaats en situatie bieden wij een geschikte oplossing voor narrowcasting.
Wil je ook de ultieme experience met rendement? Bel of mail ons geheel vrijblijvend voor een afspraak.

Share This