"Wachtverzachter" Vishandel de Klok

Als retailer heeft u uiteindelijk maar één doel en dat is het optimaliseren van de klantbeleving.

Voor Vishandel de Klok hebben wij een Digital Signage systeem geplaatst.

Wim Klok van Vishandel de Klok uit Voorhout heeft ClubDisplay gevraagd om een “wachtverzachter” te plaatsen. Een 32″ Public LED display pronkt nu in de mooie winkel van Wim en Sandra Klok. Op dit display, wat gekoppeld is aan ons Digital Signage software, kan Sandra Klok op iedere locatie de content van de uitzending aanpassen.

Klantbeleving

Als retailer heeft u uiteindelijk maar één doel en dat is het optimaliseren van de klantbeleving. Want een betere customer experience leidt tot echte waardecreatie. ClubDisplay Digital Signage brengt het beste van digitale media tot leven in uw retail shop. Overtref de verwachtingen van uw klanten met een unieke state-of-the-art shopping experience en maximaliseer uw winst.

Dynamisch

Met ClubDisplay Narrowcasting heeft u alle tools in handen om dynamische content in uw winkel te brengen. Door het aansluiten op point-of-sale systemen kunt u met realtime content inspelen op veranderende klantbehoeften. De displays hebben haarscherp beeld en beschikken over de beste geluidskwaliteit. Met onze toepassingen bent u zowel visueel als technologisch in staat om offline en online belevingswerelden optimaal met elkaar te verbinden.

ClubDisplay Digital Signage brengt uw winkelbeleving naar een andere dimensie