ClubDisplay, Westerschelde Ferry en Ultility realiseren prachtig project.

4 LG 43 inch SM5KE displays met System on Chip op de beide schepen

Het tweede schip was aan de beurt om de twee bestaande informatie schermen te vervangen door twee nieuwe ultramoderne LG displays van ClubDisplay. Uiteraard voorzien van ons zeer betrouwbare en gebruiksvriendelijke narrowcasting software.

Tussen Walcheren en Zuid-Beveland in Zeeland reizen dagelijks honderden mensen heen en weer. Dat kan natuurlijk via de tunnel onder de Westerschelde. Maar de beleving van een overtocht per boot kan daar niet tegenop. Westerschelde Ferry verzorgt dagelijks met twee ferry’s comfortabele en betrouwbare overtochten over het water tussen Vlissingen en Breskens.

Om de passagiers op ieder moment te voorzien van actuele informatie over bijvoorbeeld het weer, acties of aangepaste veertijden maakte de maatschappij tot kort geleden gebruik van eenvoudige displays. Die waren niet op afstand bedienbaar of met elkaar verbonden, de beleving was gering en het gebruiksgemak nihil.Koppeling OV-informatieMet de plaatsing van de ultramoderne LG displays en alle mogelijkheden voor moderne, snelle en gebruiksvriendelijke online communicatie is de Westerschelde Ferry weer helemaal klaar voor de toekomst.

Utility en Westerschelde Ferry zijn zo enthousiast over de oplossing van ClubDisplay om het Digital Signage systeem aan boord van de ferry’s te koppelen aan de actuele informatie over het openbaar vervoer aan land. Zo kunnen passagiers op ieder moment hun agenda bijstellen omdat al aan boord continu actuele informatie beschikbaar is. Naast alle overige content die gepubliceerd kan worden. Narrowcasting in optima forma door ClubDisplay in samenwerking met Ultility en Westerschelde Ferry. Wij zijn er trots op.

Minder storing dankzij System on Chip
De grootte, kwaliteit en mogelijkheden voor digitale communicatie in de terminals is hiermee aanzienlijk verbeterd. De hogeresolutieschermen hebben een hoge kwaliteit helderheid. Met het CMS kan de klant zelf steeds op ieder gewenst moment de content aanpassen en communiceren. Bovendien bevatten de nieuwe LG 55 inch SM5KE displays het zogeheten System on Chip (SoC). Groot voordeel hiervan is dat er geen externe players of computers nodig zijn, zodat er nauwelijks kans is op storing.

Hebben wij uw interesse gewekt?