"Wachtverzachter" voor Henny Rits Katwijk

ClubDisplay Narrowcasting Systeem.

ClubDisplay Narrowcasting Systeem

Doelstelling
Het informeren van bezoekers en wachtende klanten in de winkel en het aangenamer maken van de eventuele wachttijd.

Resultaat
Middels een 43″ LG SMKD SoC (System on Chip) Display achter de kassa informeert Henny Rits Katwijk haar bezoekers en wachtende klanten over het laatste nieuws en acties.

Alle content wordt centraal aangestuurd. Via uitzendgroepen, speellijsten en agenderingen binnen het ClubDisplay narrowcasting systeem is het uiterst eenvoudig en gebruiksvriendelijk om de content te beheren. De herkenbare huisstijl en tone-of-voice van Henny Rits zijn hierin bepalend.

Waarom ClubDisplay Narrowcasting software?
U bent op zoek naar een betrouwbaar, webbased en schaalbaar digital signage platform? Een all-in one oplossing zonder gedoe. Download onze software op een ClubDIsplay Player of rechtstreeks op een Display en start direct uw uitzending.

ClubDisplay bied narrowcasting software voor allerlei soorten branches en biedt een scala aan oplossingen. De software is webbased maar internet is niet noodzakelijk voor de goede werking. ClubDisplay narrowcasting software kan eenmalig worden aangeschaft, maar u kunt ook kiezen voor een oplossing vanuit de cloud. Eveneens kunt u naar keuze uw eigen hardware gebruiken.

Hebben wij uw interesse gewekt?