SensMax Bezoekerstelsystemen, data analyse & interpretatie

Een bewezen Bedrijfsoplossing gestoeld op Ervaring en Deskundigheid

Covid-19 geautomatiseerd systeem voor beheersing van de bezettingsgraad in vitale sectoren

Overheden hebben regels opgelegd voor het houden van afstand in het openbaar met als doel het blijven afvlakken van de curve van de uitbraak van de coronaviruspandemie. Veel bedrijven mogen nu maar een beperkt aantal mensen toelaten in gebouwen of faciliteiten en zetten personeel in om het inkomende verkeer bij de ingang te regelen. ClubDisplay biedt een automatisch beheerssysteem voor de bezettingsgraad (Automated Occupancy Control System) dat speciaal ontwikkeld is om op een goedkopere en efficiëntere manier te voldoen aan deze veiligheidsmaatregelen tijdens de wereldwijde pandemie.

N
Telt de actuele bezettingsgraad in uw gebouw
N
Automatische weergave bij uw ingang ter beperking van inkomende bezoekersstromen
N
Waarschuwt uw medewerkers als de limiet bereikt wordt
N
Een widget toont de actuele bezettingsgraad op uw website
N
Snelle en eenvoudige installatie

Smart Displays bij winkels voor het beheersen van de bezoekersstromen om te voldoen aan de anderhalvemeter-economie

SensMax telt nauwkeurig hoeveel klanten er uw gebouw betreden en verlaten, zodat u actuele (real-time) gegevens heeft over het aantal klanten dat zich binnen bevindt – de bezettingsgraad. Een tabletscherm bij de ingang gebruikt een eenvoudig stoplichtsysteem zodat uw klanten weten of zij al naar binnen mogen of even moeten wachten omdat de maximale bezettingsgraad bereikt is. Wanneer klanten naar buiten komen, toont het scherm automatisch de nieuwe stand. Hiermee kunnen bedrijven in de vitale sectoren (bijv. supermarkten, drogisterijen, banken apotheken en ziekenhuizen) efficiënt de bezettingsgraad monitoren

Waarschuwt uw personeel als de limiet bereikt is door actueel de bezettingsgraad te monitoren

Managers kunnen vooraf een limiet instellen voor het aantal mensen dat in een bepaalde ruimte toegelaten is. Het ‘live’ dashboard informeert de medewerkers voortdurend over de huidige bezettingsgraad. Als klanten het stoplichtsignaal negeren terwijl de bezettingsgraad overschreden is, krijgt uw personeel een melding zodat zij actie kunnen ondernemen om het aantal mensen in uw pand te beperken. Zo kunnen uw medewerkers onmiddellijk (real-time) de bezettingsgraad onder controle houden. Managers kunnen erop vertrouwen dat het welzijn van hun medewerkers en klanten wordt beschermd tijdens de uitbraak van de coronaviruspandemie.

Houdt u op de hoogte met voorgeprogrammeerde rapportages over de actuele bezettingsgraad

Het management ontvangt dagelijks overzichten met actuele gegevens zodat u eenvoudig de controle heeft over de bezettingsgraad in alle winkels. U kunt regelmatig controleren of de klanten in uw winkel een veilige afstand aanhouden, en strenge corrigerende maatregelen nemen waarmee u voorkomt dat de veiligheidsregels van de overheid worden overtreden.

Hoe werkt het?

N
Installeer de SensMax sensor bij elke ingang van uw pand.
N
Stel in de SensMax portal de specifieke limiet voor de bezettingsgraad in zoals die door de overheid is opgelegd.
N
Plaats het scherm bij de ingang zodat het dashboard de actuele bezettingsgraad toont.
N
Met een kleur wordt de bezettingsgraad van uw pand aangegeven:

GROEN (binnen de limiet; toegang);
GEEL (winkel bijna vol, binnen de limiet; toegang);
ROOD (limiet overschreden; geen toegang).

N
Stel onmiddellijke waarschuwingen in zodat de leidinggevende meteen weet wanneer de limiet van de bezettingsgraad is overschreden en er onmiddellijk actie kan worden ondernomen.
N
Dagelijkse rapportage aan het management.

Video

Hoe werkt het?

De realtime functie voor het tellen van klanten van ClubDisplay is in korte tijd verder doorontwikkeld om retailers te helpen bij het omgaan met de beperkingen tijdens de Corona-pandemie. Nauwkeurige tel sensoren die bij de ingang van de winkel worden geïnstalleerd, kunnen een medewerker of beveiliger gedeeltelijk vervangen. Dankzij deze tel sensoren regelt het systeem het aantal klanten dat de winkel mag betreden.

Hardware en Software

We zijn er als eerste ter wereld in geslaagd om de bezoekersteller en de analyse van WiFi signalen in één apparaat te combineren.
Dit biedt belangrijke voordelen en voegt waarde toe voor de detailhandel, maar ook voor casino’s, winkelketens, musea, bibliotheken, winkelcentra, etc.

Peoplecounter

SensMax TAC-B sensor voor het tellen van personen 

Realtimepersonenteller met locator-functie levert statistieken aan de server via een wifi-verbinding. Deze sensor bestuurt meerdere tellijnen en zones binnen een detectiegebied van 35 en 200 vierkante meter.

Software voor het tellen van personen en klantenonderzoek

Voor analyse van bezoekersverkeer en klantonderzoeken kunt u het SensMax-cloudrapportageplatform of een lokale rapportagetoepassing gebruiken die op een lokale pc is geïnstalleerd. Software voor het personentelsysteem bevat meer dan 20 statistische, analytische, administratieve en financiële rapportages.

Snel en eenvoudig te installeren

N
Volledige installatieservice indien gewenst.
N
Gratis installatieondersteuning voor klanten met een eigen technische dienst.
N
Geen uitgebreide netwerkaansluitingen nodig want het systeem werkt via Wifi.
N
Snel leverbaar:

< 100x units binnen 5 dagen
100+ units binnen 10 dagen

SafeOccupancy™ System Package

Slechts 2 producten nodig voor dit pakket dat u eenvoudig zelf installeert

Hardware:

1x SensMax TAC-B Sensor voor het tellen van bezoekers.

1x Public proof display.

Software:

SensMax cloudbased software

AANBIEDING

Ondersteuning bij naleving van geldende COVID-19 hygiënemaatregelen

Automatische handdesinfectie dispenser met display voor aan de wand of op een standaard

De combinatie van een digital signage scherm en automatische desinfectie dispenser is een krachtig middel om ervoor te zorgen dat hygiëneregels makkelijker kunnen worden nageleefd en dat daarnaast de communicatie met bezoekers verbeterd.

Beheren op afstand

De content op het scherm kan heel makkelijk gewijzigd worden en zelfs automatisch worden aangepast door onze Narrowcasting CMS. Doordat het scherm beschikt over een ingebouwde Android media player met Wi-Fi, kunnen gebruikers via de webbrowser zelf campagnes maken in onze software.

N
Betere naleving van de hygiënemaatregelen
N
Klanten informeren over geldende regels en drukte in de winkel
N
Klanten en medewerkers beter beschermen tegen besmetting en verspreiding
N
Wachtverzachting, het scherm kan helpen om de wachttijd voor klanten aangenamer te maken
N
Adverteren; naast waarschuwingen kunnen ook producten of aanbiedingen onder de aandacht worden gebracht

Bezoekerstelsysteem voor iedere sector

Met onze ruime ervaring in het tellen van bezoekers in verschillende type omgevingen en gebieden hebben wij voor iedere organisatie en omgeving een perfecte oplossing.

Personentelsysteem voor winkelcentra en slimme gebouwen 

Deze oplossing voor het tellen van personen helpt u bezoektrends te detecteren, personen in het winkelcentrum per zone en verdieping te tellen en in real time vast te stellen hoeveel bezoekers zich in bepaalde delen van het gebouw bevinden. U kunt ook de bezettingsgeschiedenis controleren in tijdsperiodes van 5 minuten of per seconde als onbewerkte gegevens worden gebruikt.

Personentelsysteem voor de detailhandel 

Personentellers voor de detailhandel bieden de mogelijkheid om te zien hoeveel potentiële klanten uw winkels bezoeken. Eenvoudig te installeren klantentelsysteem met gecentraliseerde rapportage en financiële gegevensimport vanuit POS-systemen voor het bijhouden van klantconversies. Dit klantentelsysteem is perfect geschikt voor winkels.

Personentelsysteem voor musea en bibliotheken

Bezoekerstelsysteem SensMax helpt u bij het registreren van het aantal bezoekers van uw bibliotheek of museum en ook bij het bepalen van trends in de bezettingsgraad van gebouwen. Het personentelsysteem helpt te begrijpen hoe mensen uw faciliteiten gebruiken en het geeft u een nauwkeurige telling van het aantal personen voor financieringsdoeleinden.

Personentellers buitenshuis voor niet-elektriciteitsgebieden 

Een telsysteem voor voetgangers buitenshuis voor parken, recreatievoorzieningen en wandelpaden helpt u bij de detectie van het aantal mensen dat de openbare locatie bezoekt en het bijhouden van bezoektrends. Het telsysteem voor voetgangers buitenshuis helpt bij het plannen van de werk- en onderhoudsactiviteiten van het personeel en het voorziet u van informatie voor subsidievoorstellen en investeringsberekeningen.

Personentelsysteem voor toiletten 

Het personentelsysteem voor openbare toiletten helpt u om bezoektrends te detecteren en het werk van het schoonmaakpersoneel in te plannen op basis van de bezettingsgraad. Draadloze sensoren zijn essentieel voor het installeren van het personentelsysteem op elke willekeurige binnen- of buitenlocatie.

Personentellen in vergaderruimtes 

Personentellers voor vergaderruimtes zijn een handig hulpmiddel voor het beheer van kantoorruimte. Het personentelsysteem toont het gebruik van gebouwen en de trends in de bezetting, zoals hoeveel mensen in een ruimte aanwezig zijn en hoe vaak en op welk tijdstip. Facilitair managers kunnen deze statistieken gebruiken om bij te houden of vergaderruimtes efficiënt worden gebruikt.

In real time personen tellen met online rapportage

Het realtimetelsysteem van personen helpt de bezettingsgraad in winkels en winkelcentra te volgen. Het toont de bewegingsstatistieken van personen in real time, binnen een gecentraliseerd online rapportagesysteem. U kunt zien hoeveel personen aanwezig zijn op het terrein, evenals de bezettingsgraad, of u kunt het aantal binnenkomende personen beperken om de sociale afstand te bewaren.

Winkelcentrum - Toezicht op de bezettingsgraad in real time 

De personentelradar heeft een ruim personentelgebied en het kan worden geïnstalleerd bij brede ingangen die winkelcentra gewoonlijk hebben, zodat er minder sensoren nodig zijn om de ingang te bewaken. Montage op zijwanden of schuine plafonds biedt meer flexibele installatie-opties in vergelijking met standaard sensoren voor het tellen van personen. SensMax TAC-B personentelradar is geschikt voor alle soorten ingangen, omdat het functioneren niet wordt beïnvloed door licht.

Straat | Smart City - tellen van bezoekersaantallen 

De personentelradar is geschikt voor het tellen van voetgangers op straat. Een ruim detectiegebied tot 200 vierkante meter maakt het mogelijk voetgangers en fietsers vast te leggen door ze te sorteren op bewegingssnelheid. De sensor voor het tellen van personen werkt onder alle weersomstandigheden, zoals regen, mist en sneeuw, en op elk moment van de dag en in alle lichtomstandigheden; bij felle zon en bij volledige duisternis.

Detailhandel | In real time personen tellen 

De oplossing voor in real time personen tellen met meerdere tellijnen en -zones biedt meer voordelen voor winkels. U kunt het binnenkomen en passeren van bezoekers en de bezetting per zone of per winkel tellen met één enkele sensor. Eenvoudige installatie, groot detectiegebied, privételling zonder filmopnamen en onafhankelijkheid van het lichtniveau maken de SensMax TAC-B-sensor waarschijnlijk de beste prijs-prestatieverhouding voor winkels.

Buiten | Personen tellen in parken 

De radar voor het tellen van personen past bij de meeste projecten voor het tellen van voetgangers buitenshuis. Geavanceerd algoritme voor persoonsdetectie maakt het mogelijk om een gebied tot 200 vierkante meter te bestrijken in een hoek van 120 graden. Het is zeer geschikt voor het tellen van bezoekers bij brede ingangen of zelfs in open ruimtes. De sensor werkt onder alle lichtomstandigheden, zelfs in het donker of bij mist en regen. Montage op zijwanden of pilaren in een robuuste plastic doos, levenslang back-upgeheugen.

Bezoekersonderzoek- systeem voor toiletten 

Bezoekersonderzoeksysteem SensMax helpt bij het krijgen van bezoekersfeedback over hygiëne in toiletten. Dit systeem helpt de kwaliteit van de dienstverlening en de klantervaring te verbeteren.

Ontdek de mogelijkheden

Neem contact met ons op voor een uitgebreide demonstratie.
Zo ontdekt u wat ClubDisplay voor u en uw organisatie kan betekenen.

7 + 3 =

Share This