Informatie/advertentie Display's Golfbaan De Texelse

De display's van ClubDisplay biedt adverteerders ongekende mogelijkheden.

Voor Golfbaan De Texelse heeft ClubDisplay Public Display’s geplaatst.

ClubDisplay biedt unieke public display’s, met een groot, energiezuinig led-display, die wij kosteloos in uw clubhuis plaatsen. Hierop kan informatie van uw vereniging getoond worden zoals verenigingsnieuws en de weekaanbieding van het restaurant. U kunt deze informatie eenvoudig zelf aanpassen.

Naast clubinformatie, bieden de display’s uitgelezen reclamemogelijkheden. Maximaal 22 adverteerders kunnen een jaar lang bij de bezoekers van uw vereniging onder de aandacht komen. En dat voor een prijs vanaf € 650,- per jaar! Kom daar maar eens om bij uw lokale of regionale krant!

Bijzondere golfbaan op Texel

Golfbaan De Texelse is een bijzondere golfbaan met duinen, waterpartijen en grote greens. Uniek is de Par 3-baan waar ook de beginnende golfer al aardig uit de voeten kan. De geoefende golfer kan zijn hart ophalen op de Par 72-baan met uitdagende hindernissen. Bij de echte golfkenners roept Golfbaan De Texelse vergelijkingen op met authentieke Engels/Schotse golfbanen: de zogenaamde ‘links courses’. Deze wereldberoemde golfbanen zijn bekend vanwege hun prachtige ligging in de duingebieden. De Texelse heeft het ruige karakter van een echte duinbaan en daar zijn er maar weinig van! Afhankelijk van de windrichting kunt u de zee horen ruisen.

Hebben wij uw interesse gewekt?