Otrum certificeert de professionele displays van NEC.

Als softwarebedrijf wil Otrum hardwareplatforms zoveel mogelijk ondersteunen voor al onze klanten. Het doet ons genoegen u te kunnen melden dat Otrum | ClubDisplay een volledige compatibiliteit heeft met de Raspberry Pi 3 Compute Module (NEC Edition), uitgevoerd als onderdeel van de Otrum cloud digital signage oplossing.

Deze samenwerking verschaft NEC de mogelijkheid om hun focus op de hospitality markt te vergroten. En het verschaft ons de mogelijkheid om onze klanten te voorzien van meerdere display oplossingen in de Digital Signage markt.

Deze nieuwe partnership geeft onze klanten volledige flexibiliteit om te kiezen voor de professionele displays dat het best past bij de behoeften. De NEC Compute Module biedt zowel het voordeel van een volledig geïntegreerd systeem-on-chip (SOC) oplossing, samen met de krachtige en betaalbare Raspberry Pi eco-systeem. Het is nu niet nodig om gebruik te maken van een set-top box  of een kostbare player en bekabeling wat de complexiteit voor installatie wegneemt.

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer wilt weten.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Share This