Display kiosk

De Display kiosk van ClubDisplay is een uiterst effectief en bovendien elegant hulpmiddel om bezoekers en klanten te helpen aan de gewenste informatie. De Display Kiosk kent eindeloos veel gebruikstoepassingen en hebben ruime inbouwmogelijkheden voor bijvoorbeeld een barcodescanner, printer of een pinmodule.

ClubDIsplay richt zich op het kern software-platform dat nodig is om hosted digitale signage oplossingen te bedienen. Via onze technologiepartners stellen wij u in staat uw informatie op een veelheid aan digitale signage displays met LED LCD-schermen van commerciële kwaliteit te tonen.

Allen het beste van het beste!

Onze narrowcasting software is speciaal ontwikkeld voor LG webOS, Philips Android, Samsung Tizen, NEC Displays en Raspberry Pi. En daar zijn we best wel trots op. Want deze merken zijn marktleider in het leveren van schermen voor narrowcasting. En dat is niet voor niets. Ze staan garant voor hoge kwaliteit, waarbij de mediaspeler volledig is geïntegreerd in het scherm.

[gs_logo]

Indoor kiosk

De indoor Kiosken van ClubDisplay zijn toe te passen in iedere denkbare situatie. Of het nu gaat om winkels, beurzen, hotels, overheidsgebouwen of zelfs buitenlocaties, er is altijd een geschikte oplossing te vinden voor een optimaal contactmoment met uw klant.

Indoor kiosks zijn in het oog springend en kunnen op maat in iedere RAL-kleur worden besteld, evenals met uw bedrijfslogo. Onze Display kiosken zijn leverbaar in diverse maten.

Outdoor kiosk

Outdoor kiosks worden steeds populairder, met een temperatuurbereik dat geschikt is om ijskoude Scandinavische winters evenals hete zomers in het Midden-Oosten te overleven. Met ingebouwde verwarming en air-conditioning zijn outdoor kiosken afgesloten van de buitenomgeving (ook leverbaar in RAL-kleuren). Display kiosks zijn leverbaar in diverse maten.

Door de optionele touch functie is de Outdoor Kiosk van Otrum | ClubDisplay interactief voor iedere gebruiker. De toepassingen zijn eindeloos, variërend van pure informatie tot zelfs een complete interactieve wayfindingtoepassing. Deze zuil is onderhoudsvriendelijk, publieksbestendig en heeft een modern ontwerp.

Bereik uw gasten, door het hele bedrijf.

Deel de juiste boodschap op het juiste moment.

Consistente berichtgeving met uw branding.

Genereer inkomsten via in-house verkooppromoties.

ROI door uitsluiting van printkosten.

Verminder het gebruik van papier en drukkosten.

Real-time weerberichten, nieuws en luchthaven informatie.

Geïnstalleerd op meer dan 600 locaties.

Toegang tot het CMS

Upload, beheer en plan uw afbeeldingen, tekst en video’s online, waar u ook bent.

Onbeperkt inloggen

Nodig collega’s, leveranciers of externe partners uit hun content op uw schermen te publiceren.

Onbeperkte opslag

Met een cloud-based opslagoplossing hebt u onbeperkte opslag.

Veilige verbinding en hosting

Zeer veilige en stabiele service.

Training

Minimale training nodig. Installatiehandleiding, gebruikershandleiding en online naslagwerk worden meegeleverd.

Ondersteuning

Professionele online ondersteuning in heel Europa, het Midden-Oosten, Afrika & Azië.

Server-onderhoud

Wij beheren back-end servers, service, redundancy en reguliere back-ups.

Software-updates

U ontvangt alle toekomstige software-updates, automatisch geïnstalleerd.

Wilt u meer weten over Digital Signage?

Blader door onze digitale brochure of neem CONTACT met ons op voor meer informatie of een GRATIS demonstratie.

Real-time weerbericht, nieuws en luchthaven informatie.

Voor wie is onze Software?

ClubDisplay Digital Signage Software kan haar weg vinden in alle denkbare digital signage toepassingen. Denkt u hierbij aan alle mogelijke branches, van een retailer, tot een onderwijsinstelling of een corporate met vestigingen over de hele wereld. Ook specifieke oplossingen zoals bijvoorbeeld digitale menuborden, bewegwijzering of interactieve touchscreens zijn mogelijk. In principe werken wij met dealers en distributeurs maar ook eindgebruikers adviseren wij natuurlijk graag. Samen kijken we naar hoeClubDisplay Digital Signage Software voor u de beste oplossing kan bieden. Neem gerust contact met ons op wanneer u meer wilt weten.

VOOR WELKE BRANCHES?

Advertising

Horeca & Hotel

Overheid

Corporate communication

Onderwijs

Bewegwijzering

Cultuur & entertainment

Retail

Digitaal menubord

Gezondheidszorg

Sport & Leisure

Outdoor signing

Voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact opnemen, vinden we leuk! Laat u verbazen door de gunstige prijsstelling.

Share This