CDF-6

Bereikbaar zijn is essentieel voor mensen die onderweg zijn. Een lege batterij behoort inmiddels tot een van de grootste frustraties in het moderne leven. Zeker nu de toepassingen van smartphones dagelijks toenemen. Steeds meer mensen betalen bijvoorbeeld met hun smartphone.

Houd bezoekers online en bereikbaar met een smartphone oplaadpunt. Uw bezoekers zullen u dankbaar zijn.

CDF-42

ClubDisplay heeft een geheel nieuw product geïntroduceerd: Oplaadkiosk CDF42.  Hiermee kunt u bezoekers tegelijkertijd informeren én helpen met het opladen van hun mobiele apparaat.

Het enige dat u nodig heeft is een stopcontact en een internetaansluiting. Wij regelen de rest.

DCF-6: snel en veilig opladen

Houd uw bezoekers online en bereikbaar met een telefoonkiosk van ClubDisplay.

Bereikbaar zijn is essentieel voor mensen die onderweg zijn. Een lege batterij behoort inmiddels tot een van de grootste frustraties in het moderne leven. Zeker nu de toepassingen van smartphones dagelijks toenemen. Steeds meer mensen betalen bijvoorbeeld met hun smartphone.

Houd bezoekers online en bereikbaar met een smartphone oplaadpunt. Uw bezoekers zullen u dankbaar zijn.

En het mooie is, het enige dat u nodig heeft is een stopcontact. Wij regelen de rest!

DCF-42: informeren én helpen

Heeft u al een telefoon oplaadpunt? Achter slot en grendel snel telefoons opladen.

We worden steeds meer afhankelijk van de functionaliteit van onze mobiele telefoon en willen die tegenwoordig niet meer missen.
ClubDisplay heeft een geheel nieuw product geïntroduceerd: Oplaadkiosk CDF-42. Hiermee kunt u bezoekers tegelijkertijd informeren én helpen met het opladen van hun mobiele apparaat.

Deze oplaadpunten zijn uitgerust met beveiligde USB-aansluitingen, die per type device de correcte oplaadspanning geven. De oplaadkiosk bevat 9 lockers waarin gebruikers veilig hun telefoon of tablet kunnen opladen. De oplaadkiosk is daarnaast uitgerust met een 42” HD LG scherm met een resolutie van 1920×1080 en ClubDisplay software. Dit scherm is zeer geschikt voor het (weer)geven van presentaties en dynamische advertenties.

En het mooie is, het enige dat u nodig heeft is een stopcontact en een internetaansluiting. Wij regelen de rest!

Veilig opladen van iedere smartphone

In een Oplaadzuil kunnen alle type smartphones opgeladen worden.

Ruimte voor 9 of 6 smartphones

Voor diefstal hoeven klanten niet bang te zijn: de apparaten liggen achter slot en grendel op te laden.

Verhoogt de frequentie en duur van de bezoeken die u krijgt

In een Oplaadzuil kunnen alle type smartphones opgeladen worden. Een Oplaadzuil verhoogt daarmee de frequentie en de duur van de bezoeken die u krijgt.

JA, IK WIL EEN TELFOON OPLAADSTATION!

Niemand kan meer zonder zijn smartphone

Iedereen heeft het weleens meegemaakt: je bent een avondje uit en dan raakt je telefoon leeg: doet helemaal niks meer. Maar nu heeft ClubDisplay een oplossing: een ChargeBoxx, Telefoon Oplaadpunt voor je telefoon. Veilig, gemakkelijk en snel! Geschikt voor iedere smartphone.

GESCHIKT VOOR

HORECA

“Barman, kan ik mijn telefoon even opladen achter de bar?” Een vaak gehoord verzoek, maar onveilig en onnodig. Met de ChargeBoxx oplaadkast in uw horecagelegenheid biedt u niet alleen extra service aan de bestaande klant, maar trekt u ook nieuwe klanten. Een klant met een lege telefoon komt even een half uurtje koffie drinken om een telefoon op te laden en gaat met een goed gevoel de deur weer uit.

ONDERWIJS

Nooit meer een telefoon onbewaakt aan de lader in een klaslokaal laten liggen. Met de ChargeBoxx oplaadkast lopen studenten en docenten van lokaal naar lokaal terwijl hun telefoon op een veilige manier wordt opgeladen.

CAMPING

Op de camping zitten gasten vaak geheel zonder stroom. Heerlijk, maar het zou toch fijn zijn om af en toe een belletje te kunnen plegen. Een half uur op het toilet doorbrengen met de telefoon aan het stopcontact is niet ideaal. Met een oplaadkast op verschillende punten, zoals bij het zwembad en in de kantine, kan de campinggast de telefoon opladen en in de tussentijd ontspannen.

FITNESS

Telefoons zijn onmisbaar geworden, ook tijdens fitness sessies. Complete fitness schema’s worden aangeboden in apps en er wordt muziek geluisterd tijdens het gewichtheffen. Het is daarom noodzakelijk dat telefoons in de sportschool snel opgeladen kunnen worden om de bezoekers tevreden te houden.

JA, IK WIL EEN TELEFOON OPLAADPUNT!

Share This