ONLINE CHECK IN

Online pre-check-in is een snelle en handige eerste stap op weg naar een probleemloze aankomst.

We bieden geavanceerde en volledig geïntegreerde oplossingen voor contactloos in- en uitchecken in hotels. Gasten kunnen, met gebruik van hun smartphone, tablet of pc, waar en wanneer ze dat maar willen inchecken.

Er hoeft geen app geïnstalleerd of een account aangemaakt te worden om gebruik te kunnen maken van deze service. Veilig, eenvoudig en efficiënt!

Het hotelpersoneel heeft altijd de volledige controle en alle updates worden onmiddellijk opgeslagen in de PMS van het hotel. Het proces is 100% automatisch en er zijn geen handmatige voorbereidingen of acties vereist.

EEN SNELLE EN PRETTIGE MANIER OM IN EN UIT TE CHECKEN

Met pre-check-in kunnen gasten al voor hun aankomst bij het hotel inchecken. Ze ontvangen automatisch een QR-code via e-mail of sms, zodra de kamer beschikbaar is. De sleutel kan bij een kiosk of bij de receptie worden opgehaald – of mogelijk via een geïntegreerde mobiele sleutel-app.

‘Bring Your Own Device’ (BYOD) is een unieke manier om in te checken met gebruik van uw eigen apparaat, na aankomst bij het hotel. Zonder directe interactie met het personeel en met contactloze ontvangst van de sleutel.

Mobiel uitchecken in enkele simpele stappen. Controleer uw rekening, voer uw contactgegevens in en betaal terwijl u onderweg bent.

OPLOSSINGEN VOOR SNEL EN VEILIG INCHECKEN

 

Mobiel inchecken is niet alleen gemakkelijk voor de gast, het biedt ook de mogelijkheid voor een veilige en contactloze gastervaring. Gasten kunnen nu met hun eigen mobiele telefoon, laptop of tablet in- en uitchecken, zodat niet-noodzakelijke persoonlijke interactie tussen personeel en gasten kan worden beperkt.

Lobby zonder wachtrijen

Met pre-check-in en mobiel uitchecken wordt de tijd die door arriverende en vertrekkende gasten „in de lobby” wordt doorgebracht tot een minimum beperkt.

Contactloze gastervaring

We bieden meerdere contactloze trajecten voor gasten. Gasten kunnen met opties van pre-check-in tot een 100% contactloos traject met Bring Your Own Device (BYOD) kiezen hoe ze willen inchecken.

Veiligheid van het personeel

Contactloze oplossingen passen perfect bij het bewaren van de juiste afstand en het behouden van een hoog serviceniveau.

In- en uitchecken met uw eigen apparaat

 

Door met het eigen apparaat in te checken, kunnen gasten kiezen hoe ze willen communiceren met uw hotel

GEAVANCEERDE EN VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN VOOR ZELFBEDIENING

  • Volledig geïntegreerd met de PMS van het hotel
  • Vraag gasten met gebruik van sms, e-mail of pushmeldingen in te checken. Een flexibel traject voor gasten dat aangepast kan worden
  • Ondersteuning voor registratiekaart, invoer van handtekeningen, ETA, upsell van producten en meer
  • Automatische toewijzing van kamers
  • Eenvoudig ophalen van de sleutel bij een kiosk, de receptie of als een mobiele sleutel*Een volledig cloud-gebaseerd platform

*Mobiele sleutel vereist een compatibele app

CONTACTLOOS INCHECKEN

Wat is het voordeel voor een hotel om een online check-in proces aan te schaffen?

Zelfbediening in het hotel is gericht op een betere gastervaring en het ondersteunen van het personeel bij het bieden van hetzelfde serviceniveau met:

  • Lagere personeelskosten
  • Ruime beschikbaarheid
  • Een consistente aankomst- en vertrekervaring
  • Verbeterde upsell-resultaten
  • Verbeterde gasttevredenheid

Hoe kan online in- en uitchecken hotelgasten helpen?

Arriverende en vertrekkende hotelgasten kunnen de mobiele service gebruiken voor:

Inchecken in de kamer voordat ze arriveren en een melding ontvangen als de kamer beschikbaar is. De melding omvat een QR-code voor het binnen 20 seconden ophalen van een kamersleutel bij een van onze kiosken. Check-in bestaat uit het invullen van de registratiekaart, het invoeren van de handtekening van de gast en de bevestiging van de algemene voorwaarden, verwachte aankomsttijd en veilige online betaling.

Uitchecken en vertrek uit het hotel. Dit omvat het controleren van eventuele kosten, invoer van het factuuradres en veilige online betaling.

Wat als ik een ander PMS heb dan vermeld?

Neem contact met ons op, zodat we u kunnen informeren over opname van uw specifieke systeem in onze routekaart.

Is een online check-in oplossing duur?

Helemaal niet!! Wij denken dat onze zelfbedieningskiosken en online producten een extra bron van inkomsten kunnen vormen als ze op de juiste wijze worden toegepast en beheerd.

Zelfbediening helpt bij het terugbrengen van de kosten, het genereren van extra inkomsten uit upselling en een betere gasttevredenheid.

Neem contact met ons op voor een uitgebreide analyse van de verwachte kostenbesparing en inkomsten voor uw hotel.

DEMO MOBIEL INCHECKEN IN DE LOBBY

Probeer onze demo voor online inchecken en ontdek zelf hoe een kenmerkend gebruikstraject voor een gast eruit ziet. Uw gasten kunnen profiteren van de ervaring van een intuïtief en naadloos proces terwijl ze de wachtrij bij de receptie vermijden.

Voer een willekeurig reserveringsnummer met naam in om de demo te starten.

3000 HOTELS EN MEER DAN 500.000 UITGERUSTE KAMERS IN MEER DAN 25 LANDEN

Share This